Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna el Tarragona dTapes, la dieta dels Jocs Mediterranis

Després que no es fés l'any passat, la ruta gastronòmica es realizarà, del 14 de juny a l'1 de juliol, coincidint amb la celebració dels Jocs

Presentació de la novena edició de la ruta gastronòmica 'Tarragona dTapes' 2018 Presentació de la novena edició de la ruta gastronòmica 'Tarragona dTapes' 2018 CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 01 Juny 2018 07:51

La novena edició anual del 'Tarragona dTapes' torna després d'un any sabàtic. La ruta gastronòmica actual està organitzada per l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Tarragona (AEHT), patrocinada per Moritz i amb la col·laboració de la Cambra de Tarragona, que és l'entitat que l'havia promogut des dels seus inicis. En total, hi col·laboraran 37 establiments que oferiran la tapa i beguda per 3 euros, del 14 de juny a l'1 de juliol.

El tret de sortida al que és, per mèrits propis, el primer concurs i ruta de tapes de Catalunya, es donarà el proper 14 de juny. Seran 18 dies en què els tarragonins i visitants podran gaudir de les millors creacions sorgides dels fogons dels restauradors més emblemàtics de la ciutat, de la Part Alta, Centre i Serrallo-Marina Port Tarraco. Cadascun dels establiments que hi participen han posat la màxima cura per preparar unes creacions úniques que satisfaran els paladars més exigents. Tota una explosió de textures i sabors, magistralment combinades, cuinades i presentades que no deixaran a ningú indiferent.

El Tapòdrom

Per realitzar aquest recorregut gustatiu, els organitzadors recomanen fer servir el "Tapòdrom", si bé també es pot seguir a través de l'APP oficial del IX Tarragona dTapes o  també, a Facebook i Instagram.

En aquesta edició es recupera la figura del Tapejador d’Or, així que tastar totes i cadascuna de les tapes té premi. Per aconseguir-lo cal presentar el Tapòdrom degudament segellat a la seu de l’Associació d'Empresaris d'Hoteleria de Tarragona (Rambla Nova, 114, 2n) en horari de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres.

Els premis "Forquilla"

Per escollir els establiments guanyadors caldrà haver degustat un mínim de 18 tapes i tenir el full de votació degudament segellat pels respectius establiments. Aquestes persones decidiran amb el seu vot quin local guanyarà:

-La Forquilla d’Or al guanyador absolut del IX Tarragona dTapes.

-La Forquilla de Plata, pel millor establiment de la Part Alta.

-La Forquilla de Plata, pel millor establiment del Centre.

-La Forquilla de Plata, pel millor establiment del Serrallo-Marina Port Tarraco.

-Premi a la Millor Tapa que hagi maridat amb Moritz.

Aquest full de votació es presentarà al Patronat de Turisme de la Rambla Nova i es dipositarà en una urna del IX Tarragona dTapes. Per tal de que sigui vàlid, no us heu d'oblidar de posar correctament totes les vostres dades personals. Totes aquestes fulles de votació entraran en el sorteig d'un meravellós premi. En acabar la promoció es lliuraran els cinc premis als restauradors que resultin vencedors.

A més, aprofitant que aquesta edició del 'Tarragona dTapes' coincideix amb els Jocs Mediterranis, des de l'organització es vol apostar pels esportistes tarragonins, reconèixer la seva labor esportiva i fer-los un petit homenatge.

Mès informació al Facebook del Tarragona dTapes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: