Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vint cellers participaran als 'Tastets' de Gratallops

Les cates de vins se celebraran aquest dissabte 2 de juny, a partir de les 17:00 hores, a la plaça de l’Església

Imatge d'arxiu de la primera edició de la fira 'Tastets de Gratallops' Imatge d'arxiu de la primera edició de la fira 'Tastets de Gratallops' DOQ PRIORAT
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 01 Juny 2018 11:05

La segona edició dels 'Tastets' de Gratallops, que se celebrarà el dissabte 2 de juny, comptarà amb la participació de 20 cellers. La fira del vi començarà a les 17:00 hores, a la plaça de l’Església, i per participar-hi caldrà comprar la copa i la xapa, per un preu de 20 euros. Aquesta xapa dóna dret a degustar tots els vins dels cellers participants i, a més, inclou la participació en un sorteig. Els cinc participants premiats s’enduran un lot de vins de la DOQ Priorat.

Als 'Tastets' de Gratallops hi participaran els següents cellers: Vinícola del Priorat, Celler Cecílio, Costers del Ros, Clos Mogador, Álvaro Palacios, Clos i Terrasses, Clos Figueras, Celler Balaguer Cabré, Celler Ripoll Sans, Buil & Giné, Clos de l’Obac, Gratavinum, Devinssi, Trossos del Priorat, Mas Igneus, Celler de l’Abadia, Meritxell Pellejà, Bodegas Bordalás Garcia, Cesca Vicent i també Saó del Coster.

La fira l’organitza l’Ajuntament de Gratallops i compta amb la col·laboració del Consell Reguladors de la DOQ Priorat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: