Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La “Mini espardenya d’escalivada”, guanyadora del Constantí DTapes

El Bar Luis ha estat reconegut amb un premi de 200€ en la 2a edició del certamen

L'alcalde de Constantí Óscar Sánchez i la regidora Dolors Fortuny, acompanyats d'alguns dels establiments participants al concurs L'alcalde de Constantí Óscar Sánchez i la regidora Dolors Fortuny, acompanyats d'alguns dels establiments participants al concurs CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimarts, 05 Juny 2018 13:42

El passat divendres 1 de juny es va fer a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí, el sorteig dels guanyadors de la segona edició del concurs Constantí DTapes. La “Mini espardenya d’escalivada”, de l’establiment Bar Luis, ha resultat la tapa més votada d’entre totes les butlletes presentades a concurs. La proposta consistia en una tapa freda d’escalivada, bacallà, ou de guatlla i anxova, amb reducció de melmelada casolana de tomàquet. L’establiment guanyador ha estat reconegut amb un premi de 200€.

Per altra banda, d’entre totes les butlletes degudament segellades pels establiments participants es va fer el sorteig de tres vals de compra per valor de 50 euros vàlids per als comerços adherits a la Unió de Botiguers de Constantí. Els guanyadors han estat: Miguel Molinero Espinosa, Pili Huertas Moreno i Pol Sánchez Olucha. Durant l’acte, l’Ajuntament de Constantí va atorgar un detall d’agraïment a tos els establiments participants d’aquesta edició.

Aquesta segona edició de la ruta gastronòmica Constantí DTapes ha estat organitzada per la Unió de Botiguers de Constantí, amb la col•laboració de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, amb l’objectiu de dinamitzar i promocionar la restauració i el comerç local. Els 8 establiments participants: Bar Luis, El Petit Franckfurt Pasa Puess, Pak Constantí, Bar Frankfurt, Pizzeria La Raval, Ca la Tere, Bar El Tractor, i el Bar del Casal Municipal de la Gent Gran, han ofert, durant els dies 11, 12, 25, 26 i 27 de maig, plats elaborats especialment per al concurs de tapes, acompanyats d’una beguda a un preu de 2,5 euros.

Des de l’Ajuntament de Constantí s’ha fet una valoració positiva d'aquesta segona edició, i en les properes setmanes es farà una reunió amb els comerços per fer les valoracions oportunes i concretar propostes de cara a una propera edició.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: