Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un trenet turístic permetrà degustar les tapes des del Serrallo fins a Marina Port Tarraco

És una de les novetats de la ruta 'Tarragona dTapes', que torna enguany, del 14 de juny a l'1 de juliol, en el marc dels Jocs del Mediterrani

Foto de grup amb restauradors i promotors de la ruta gastronòmica 'Tarragona dTapes', a Marina Port Tarraco Foto de grup amb restauradors i promotors de la ruta gastronòmica 'Tarragona dTapes', a Marina Port Tarraco ALBERT CUESTA
Gastronomia Albert Cuesta
Dijous, 07 Juny 2018 13:28

La clàssica ruta Tarragona dTapes' torna després d'un any sabàtic. La novena edició de la ruta gastronòmica està organitzada per l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Tarragona (AEHT), patrocinada per Moritz i amb la col·laboració de la Cambra de Tarragona, que és l'entitat que l'havia promogut des dels seus inicis. En total, hi col·laboraran 37 establiments que oferiran la tapa i beguda per 3 euros, del 14 de juny a l'1 de juliol. Sota el lema ‘Tarragona som campions’, aquesta edició, es vol rendir també homenatge als més de 30 campions d’Espanya que representen la nostra ciutat a la competició dels Jocs del Mediterrani, que coincideix amb el dTapes.

Del Serrallo a Marina Port Tarraco en el trenet turístic

El tret de sortida al que és el primer concurs i ruta de tapes de Catalunya, es donarà el proper 14 de juny. Seran 18 dies en què els tarragonins i visitants podran gaudir de les millors creacions sorgides dels fogons dels restauradors més emblemàtics de la ciutat, de la Part Alta, Centre, i enguany, amb la novetat del trenet turístic, també es podrà arribar des del Serrallo fins la Marina Port Tarraco per degustar les creacions gastronòmiques de la zona.

Cadascun dels establiments que hi participen han posat la màxima cura per preparar unes creacions úniques que satisfaran els paladars més exigents, i amb una amplia gamma de productes de la nostra terra i proximitat. En aquesta edició, l’Escola d’Hostaleria de Cambrils tastarà prèviament els plats dels diferents restaurants. Tota una explosió de textures i sabors, magistralment combinades, cuinades i presentades que no deixaran a ningú indiferent. Carles Segarra, portaveu de l’Associació d’Hostaleria de Tarragona, ha assegurat que “s’han aplicat tots els mitjans possibles perquè les tapes siguin excel·lents”.

El Tapòdrom

Per realitzar aquest recorregut gustatiu, els organitzadors recomanen fer servir el "Tapòdrom", si bé també es pot seguir a través de l'APP oficial del IX Tarragona dTapes o també, a Facebook i Instagram.

En aquesta edició es recupera la figura del Tapejador d’Or, així que tastar totes i cadascuna de les tapes té premi. Per aconseguir-lo cal presentar el Tapòdrom degudament segellat a la seu de l’Associació d'Empresaris d'Hoteleria de Tarragona (Rambla Nova, 114, 2n) en horari de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres.

Els premis "Forquilla"

Per escollir els establiments guanyadors caldrà haver degustat un mínim de 18 tapes i tenir el full de votació degudament segellat pels respectius establiments. Aquestes persones decidiran amb el seu vot quin local guanyarà:

-La Forquilla d’Or al guanyador absolut del IX Tarragona dTapes.
-La Forquilla de Plata, pel millor establiment de la Part Alta.
-La Forquilla de Plata, pel millor establiment del Centre.
-La Forquilla de Plata, pel millor establiment del Serrallo-Marina Port Tarraco.
-Premi a la Millor Tapa que hagi maridat amb Moritz.

Aquest full de votació es presentarà al Patronat de Turisme de la Rambla Nova i es dipositarà en una urna del IX Tarragona dTapes. Per poder realitzar correctament el vot, enguany s’haurà de tastar un mínim de 18 tapes per entrar dins el sorteig. Per tal de que sigui vàlid, no us heu d'oblidar de posar correctament totes les vostres dades personals. Totes aquestes fulles de votació entraran en el sorteig d'un meravellós premi. En acabar la promoció es lliuraran els cinc premis als restauradors que resultin vencedors.

Mès informació al Facebook del Tarragona dTapes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: