Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per la ‘Vermutada de Reus’

L’acte se celebrarà aquest dissabte 9 de juny, a les 12h, al Mercadal amb l’objectiu de promocionar el vermut com a producte de la ciutat

Presentació de "La Vermutada de Reus" 2018 Presentació de "La Vermutada de Reus" 2018 CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 08 Juny 2018 10:29

La plaça del Mercadal acull la setena edició de ‘La Vermutada de Reus’ organitzada pels Amics del Vermut de Reus i comarca, amb el patrocini de Vermuts Miró, el suport de la Cambra de Comerç de Reus i de l’Agència Reus Promoció. L’acte començarà a les 12:00 hores i està previst que s’allargui fins a les 14:00 hores.

La ‘Vermutada’ és un acte festiu plenament consolidat que té com a objectiu la promoció d’aquest producte de la ciutat. Cal destacar que aquest va ser el pioner en la realització de vermutades populars i altres actes en els que el vermut és el gran protagonista. Durant la passada edició es van servir prop de 3.500 vermuts entre els assistents.

Per al desenvolupament de la ‘Vermutada’, es munta un espai al bell mig de la plaça del Mercadal en el qual se serveix el vermut Miró, les patates Piqué i les olives la Masrojana que l'acompanyen, i es realitza la venda de tiquets de degustació, a un preu simbòlic. Les tres marques que col·laboren en l’acte ho fan amb l’objectiu de crear sinèrgies amb el vermut i promocionar els productes típics associats a l'acte de ‘fer el vermut’. A més, en el decurs de la festa es comptarà amb animació musical a càrrec del grup La Piccola Orquestra de la companyia Traüt espectacles.

Aquest any, els organitzadors del certamen realitzaran també una donació especial a una finalitat solidària. Enguany, l'entitat beneficiària serà la Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

Vermuter de l’any

Durant la ‘Vermutada’ es lliurarà la distinció al Vermuter de l’any que vol servir per reconèixer la dedicació i prescripció d’aquelles persones que s’han distingit a l’hora de posar en valor l’essència del genuí aperitiu reusenc. En aquesta ocasió, el guardonat serà el col·lectiu El Masclet en reconeixement a la difusió que realitzen del vermut de Reus com a ingredient bàsic de la beguda del ‘Masclet’ que preparen als actes que organitzen i als molts en què col·laboren com a col·lectiu.

Vermut ‘Jorbor’

Per tercer any consecutiu, Vermuts Miró ha decidit etiquetar el seu vermut formulat amb avellana per homenatjar a diversos personatges locals. Enguany portarà el nom de "Jorbor", recordant a l’actor i col·leccionista Jordi Boronat, recentment desaparegut. El Vermut "Jorbor" es presentarà en ampolles de 187 ml amb una etiqueta dissenyada per Sergi Herrera, d'Estudi Ovni Comunicació, i amb fotografia de Bartolomé Pluma.

Com és habitual, la recaptació per la venda del "Jorbor", que es despatxarà a dos euros la unitat, també es destinarà a la causa solidària i se sumarà a la recaptació econòmica de la ‘Vermutada’.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: