Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Barberà de la Conca es prepara per la Festa del Trepat on es barrejarà el vi i l’art

La novena edició tindrà lloc, del 15 al 17 de juny, i comptarà amb una àmplia oferta de tapes

Imatge d'arxiu de la Festa del Trepat, a Barberà de la Conca Imatge d'arxiu de la Festa del Trepat, a Barberà de la Conca CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 14 Juny 2018 15:35

Barberà de la Conca celebrarà la Festa del Trepat, del 15 al 17 de juny. Aquesta festa s’ha consolidat com a model d’esdeveniment enoturístic i familiar que aglutina tot un seguit d’elements que la fan única i diferent. D’una banda, hi trobarem representada una àmplia mostra de Cellers elaboradors de vi amb la varietat autòctona trepat i, d’altra banda, diferents artistes de diverses disciplines que comparteixen espai en els 15 portals que hi ha repartits al llarg del municipi.

Els assistents podran degustar un vi diferent en cada portal mentre contemplen les obres dels artistes presents en aquesta edició. La barreja de vi i art als portals de Barberà de la Conca són l’eix conductor de la festa que comptarà també amb multitud d’actes paral·lels per a totes les edats.

Durant tot el dissabte i el matí del diumenge s'han programat també multitud d'activitats al carrer i en edificis singulars que complementen la festa i asseguren una edició d'allò més entretinguda. Com cada any algun dels cellers aprofiten per realitzar actes de presentació de nous vins elaborats amb trepat que han sortit o sortiran ben aviat al mercat. El portal de les paraules ubicat a la Capella del Castell serà el lloc de presentacions de llibres que tindran lloc tant dissabte com diumenge. El portal infantil comptarà amb diverses activitats de pintura, tallers creatius, espectacle de màgia i berenar de pa amb vi i sucre. Es realitzarà un taller d'escultura amb alabastre, un taller a l'aire lliure de bodypainting i passacarrers. Dissabte nit al pati del Castell, concert a càrrec de Bandarra Street Orkestra i tot seguit DJ.

Diumenge començarà amb l'esmorzar popular i trobada de col·leccionistes de plaques de cava i visita guiada a les instal·lacions. La mostra Vi+Art estarà oberta fins a les 15 h.

A més, també es comptarà amb una àmplia oferta de tapes i menjar pels diferents carrers del municipi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: