Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La DO Montsant, objecte d’estudi a la Napa Valley Wine Academy

La prestigiosa acadèmia busca conscienciar sobre el territori, els vins i les persones de la DO Montsant

La prestigiosa acadèmia busca conscienciar sobre el territori, els vins i les persones de la DO Montsant La prestigiosa acadèmia busca conscienciar sobre el territori, els vins i les persones de la DO Montsant DO MONTSANT
Gastronomia Redacció Infocamp
Dilluns, 02 Juliol 2018 10:22

La Napa Valley Wine Academy (NVWA) ha afegit la Denominació d’Origen Montsant a les presentacions que actualment es fan per estudiar els vins elaborats a l'Estat espanyol. La prestigiosa acadèmia busca, així, conscienciar sobre el territori, els vins i les persones que hi ha darrera de la DO Montsant.

Durant l’últim mes s’han portat a terme diferents activitats formatives amb la intenció de començar a assentar les bases per a un coneixement més exhaustiu de la DO Montsant. Els alumnes de la NVWA han pogut participar d’una ‘webinar’ conduït per la master of Wine Bree Boskov, i dos seminaris educacionals a Califòrnia i a Florida de la mà de la professora de la acadèmia amb 12 anys de vinculació al món del vi, Jean Cox.

Ambaixadors del Montsant

Totes aquestes activitats formatives s’emmarquen dins el programa d’ambaixadors que la NVWA ha posat en marxa amb la col·laboració de la DO Montsant i que té per objectiu el reconeixement de la DO a nivell internacional.

Des de la NVWA es va fer una selecció prèvia de possibles perfils per al programa d’ambaixadors. Algunes de les persones seleccionades van poder visitar la DO Montsant i una bona base per a portar a terme nous seminaris formatius.

 

 

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: