Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Musi-cata solidària a Montblanc a favor dels pacients amb ELA

Músics com Joan Masdéu, Fito Luri i Oscárboles acompanyaran el tast de vins benèfic que tindrà lloc aquest dissabte 14 de juliol, a partir de les 18h, al celler Mas Foraster

El cantautor reusenc Joan Masdéu serà un dels artistes participants en la Musi-cata solidària d'aquest dissabte, a Montblanc El cantautor reusenc Joan Masdéu serà un dels artistes participants en la Musi-cata solidària d'aquest dissabte, a Montblanc EVA PENÉLOPE
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 13 Juliol 2018 17:02

El proper 14 de juliol, al Celler Mas Foraster de Montblanc, tenim una cita per a tots els aficionats a la bona música i els amants del vi. Una data que serà especial degut a la celebració d'un concert i tast de vins amb caràcter benèfic, dins la celebració del 5è aniversari de la Musi-Cata. Tots els fons recaptats en aquest concert aniran destinats a la Fundació Miquel Valls, que treballa incansablement per millorar el dia a dia dels pacients d'ELA i els seus familiars.

El cartell musical

A partir de les 18h, aniran passant diferents formacions musicals per l'escenari del pati del celler. Ja estaven confirmats músics de la talla com Joan Masdéu, Fito Luri, el grup de gospel Singtònics dirigits per l'Albert Galcerà, el trio de jazz d'en Xavi de la Salud, i el grup d'havaneres montblanquí Habana Vieja.

Darrerament, també s'ha confirmat l'actuació del tarragoní Oscar Nogueira, més conegut com Oscarboles, cantant "Lírico Cuentista", que també hi serà present. Després del seu pas ara fa un mes del programa de màxima audiència "Factor X" va acceptar la proposta de col·laborar en aquesta cita i cantarà en directe temes del seu darrer disc. En el conegut programa de Telecinco, Laura Pausini, que forma part del jurat, va arribar a dir d'ell que el troba un artista "genial i encantador". Risto Mejide, també membre del jurat, comentava en un dels programes que ha estat "l'artista més intel·ligent que ha passat per l'escenari en totes les edicions del programa".

Durant la tarda, la periodista i comunicadora, Elisabet Carnicé, serà l'encarregada de presentar i portar el fil de les diferents actuacions.

Què és l'ELA?

La gent d'Ilusión+, el projecte de vins solidaris amb en Pau Torres al capdavant, pacient que pateix aquesta malaltia, i la Fundació Miquel Valls, explicaran quins objectius tenen respectivament i com estan treballant actualment amb els seus projectes per fer front a l'ELA

Activitats per als més petits

Per a totes aquelles famílies que tinguin nens petits, durant la tarda hi haurà vàries activitats infantils, a càrrec de Carme Gonzalez, que realitzarà un taller de 'Contacontes' i un taller de bombolles.

L'arctriu Marta Millà tampoc s'ho perdrà

L'actriu catalana, que ha actuat en sèries com 'Secrets de família', 'Plats Bruts' o 'Ventdelplà', també estarà a la Musi-Cata per explicar el seu cas. Recentment ha perdut un familiar degut a l'ELA i vol ser present en aquest concert, on també hi ha col·laborat.

El públic que vulgui assistir a aquesta cita solidària, per només 10€, pot comprar la seva entrada a: https://entradium.com/entradas/lluita-contra-ela-montblanc . Per a tota aquella gent que no pugui venir, hem obert també Fila 0 per a que puguin col·laborar.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: