Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Barberà de la Conca gaudirà d’una nova festa d’estiu amb cellers, restaurants i actuacions

La jornada tindrà lloc, aquest dissabte 21 de juliol, a les 19:30h, al Castell Templer

La nova edició de la Nit 5.1 se celebrarà aquest dissabte, de les 19 a la 01h, al castell templer de Barberà de la Conca La nova edició de la Nit 5.1 se celebrarà aquest dissabte, de les 19 a la 01h, al castell templer de Barberà de la Conca CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 20 Juliol 2018 21:50

L’associació La Conca 5.1 organitza, per tercer any consecutiu, un esdeveniment que vol convertir-se en el punt de trobada anual amb els 70 col·laboradors de l’entitat i amb la gent de la Conca de Barberà i d’arreu del territori. L’acte, amb vocació festiva, és obert a tothom i l’assistència es lliure i gratuïta Durant l’esdeveniment es podran tastar vins, vermuts i caves; així com productes elaborats per quatre restauradors convidats mentre es gaudeix de diverses actuacions musicals i de dansa.

La cita serà el 21 de juliol, a les 19:30h, al Castell Templer del municipi. Durant la vetllada, els primers 100 assistents tindran un obsequi en forma d’una consumició de Vermut Miró. A més, enguany, la Nit 5.1 potencia l’apartat cultural on es podran trobar cinc propostes de música i dansa. Obriran la festa els PD Souls Rebels, un col·lectiu de punxa discos format per dos joves montblanquins. A continuació, pujaran a l’escenari el duet Joan Vilalta i Pere Prats, dos joves de l’Espluga de Francolí que oferiran el seu repertori acústic. Tot seguit, serà el torn de la dansa amb la companyia Babirusa Danza, reconeguda a nivell estatal amb diversos premis.

També formarà part de l’esdeveniment la cantant Joana Serrat i tancarà la nit el grup de rock de l’Espluga de Francolí, Apalanke.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: