Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘Viu la verema’ al Celler Masroig

El Celler ofereix a partir d'aquest dissabte activitats amb esmorzar per les vinyes i participació en la recol·lecció del raïm

Esmorzar de verema al celler Masroig Esmorzar de verema al celler Masroig CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 21 Setembre 2018 12:46

Amb l’inici de la campanya de verema el Celler Masroig, a partir d'aquest dissabte 22 de setembre, iniciarà una sèrie d’activitats enoturístiques on es poden viure de primera mà la temporada més intensa del món vinícola.

Amb l’activitat ‘Viu la verema’ els participants col·laboraran en la recol·lecció del raïm i podran viure tots el procés. L’activitat s’ofereix els dissabtes durant el període de verema (setembre i octubre).

Una altra de les activitats que s’ofereixen és un esmorzar i passeig per les vinyes del Celler Masroig. Una experiència a l’aire lliure on els participants aprendran sobre la verema, els vins, els sòls i el paisatge de la comarca del Priorat mentre degusten un esmorzar amb pa amb tomàquet i embotits típics de la zona, acompanyat de vins del celler. L’activitat s’ofereix els diumenges durant el període de verema (setembre i octubre).

Les dues activitats finalitzaran amb una visita al Celler i tast de vins. La realització de les activitats anirà en funció de la campanya de verema. Els interessats hauran de fer una reserva prèvia. Per més informació es pot trucar al 646743922 o enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: