Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una dotzena de productors participaran en la Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra

La fira, que se celebrarà del 12 al 14 d’octubre, anirà acompanyada d’un programa d’activitats per donar a conèixer la cultura de la cervesa

Edició anterior de la Fira de la Cervesa Artesanal de Torredembarra Edició anterior de la Fira de la Cervesa Artesanal de Torredembarra ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dilluns, 01 Octubre 2018 11:34

La plaça del Castell de Torredembarra, acollirà, els dies 12, 13 i 14 d’octubre, la 9a edició de la Fira de la Cervesa Artesanal, amb un total de 12 productors que mostraran les seves elaboracions. A més, es comptarà amb dues food trucks, la torrenca Pepito Bravo i Jo Vull Ser Miss, de Vilafranca del Penedès.

Les cerveses artesanes que es podran degustar durant el cap de setmana són: Clandestines (Montferri), La Surfera (la Móra - Tarragona), Estraperlo (Torredembarra), Rústica Bufona (Escaladei), Bripau (Sant Pere de Riudebitlles), La Nou, Circolo a mine of Beer (Sardenya), Grenyut (Santpedor), Ratpenat (Barcelona) i La Castellera (Vilafranca del Penedès).

FiraCerveza2

La fira s’acompanya d’un programa d’activitats per tal de donar a conèixer la cultura de la cervesa i esdevenir una bona proposta d’oci per a totes les edats: cates, trobada dels amics dels scooters clàssics, música en viu, activitats infantils, inflable i dj’s. A més, durant tot el mes d’octubre, a la Biblioteca Mestra Maria Antònia, es trobarà una selecció de llibres sobre el món de la cervesa.

El dissabte, a les 12h, es durà a terme la xerrada ‘La cervesa artesana als Estats Units’ a càrrec d’Albert Sanchís, gerent de la cervesa Ratpenat i fundador de la cerveseria La més petita. A més, com a novetat, es farà una visita guiada al Castell, el divendres, a les 19h. Les inscripcions es poden fer al web http://www.turismetorredembarra.cat/. També s’ha programat, per diumenge a les 12 h, un acte de reconeixement a impulsors del patrimoni local, al Pati del Castell.

Coincidint amb la Fira, es duran a terme les darreres visites de la temporada 2018 al far de Torredembarra: reserves a través del web http://www.turismetorredembarra.cat/

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: