Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils es reivindica com a entrada al país del vi

La 9a mostra de vi i gastronomia es farà de l’11 al 14 d’octubre al parc del Pescador

Anterior edició de la Mostra de Vi i Gastronomia  de Cambrils Anterior edició de la Mostra de Vi i Gastronomia de Cambrils CEDIDA
Gastronomia Laia Molné
Dimecres, 03 Octubre 2018 12:51

Cambrils aposta pel vi i la gastronomia, un any més, amb la novena edició de ‘Cambrils, entrada al país del vi’ que se celebrarà de l’11 al 14 d’octubre al parc del Pescador amb algunes novetats. Amb aquesta trobada es vol “posar en valor la suma del producte de Cambrils i el vi”, tal com declarava l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza.

La fira comptarà amb un total de 20 cellers participants, 5 més que l’any passat, 17 restaurants, 7 més que l’any anterior i 3 establiments de dolços. A més, com a novetat, també hi haurà un estan de menjar vegà i saludable.

La mostra aprofitarà el pont de l’11 al 14 d’octubre per atreure possibles visitants de fora del país i ensenyar amb tastos els diferents vins participants (DO Terra Alta, DO Tarragona, DO Montsant, DO Priorat, DO Conca de Barberà i DO Catalunya). Durant els 4 dies de fira es faran tallers infantils de cuina saludable, tastos guiats de vins i diverses actuacions musicals a la pèrgola de fusta: dijous 11 d’octubre a les 20h actuarà l’Escola Municipal de Música de Cambrils; Divendres 12 d’octubre a les 20h el grup ‘Peper & Soul’; Dissabte 13 d’octubre a les 20h ‘Son la Exclusiva’ oferirà el seu show; I diumenge 14 d’octubre la nit clourà, també a les 20h, amb una sessió disco amb ‘Dj Rayo’.

Diumenge 14 d’octubre també s’oferirà la tradicional diada castellera amb els Xiquets de Cambrils, els Castellers d’Altafulla i els Torraires de Montblanc. Com a novetat el dijous 11 d’octubre es farà un tast professional d’11h a 13h.

                                                             Presentació de la fira d'enguany: Firavi 2018 presentació

El vi al cinema

Aquest any s’inicia la primera Mostra de Cinema Enogastronòmic amb la projecció al Cinema de l’Art de tres films amb una forta relació amb el vi: dissabte 12 d’octubre a les 20:30h es projectarà el documental ‘Priorat’ amb la presència del director del film, David Fernández de Castro, i l’enòloga del celler René Barbier, Sara Pérez. Les següents sessions seran el dissabte 13 amb el documental ‘3055 Jean Leon’, una producció catalana i ‘Nuetsra vida en la Borgoña’, un film de ficció que es podrà veure el diumenge 14 d’octubre a les 19h. Totes tres pel•lícules aniran acompanyades d’un tast de vi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: