Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La cuina cambrilenca torna a triomfar a Valladolid de la mà del xef Joan Llaberia

La seva tapa “L’Essència de Cambrils” va quedar finalista al XIV Concurso Nacional de Pinchos y Tapas Ciudad de Valladolid

El xef Joan Llaberia, del restaurant L'Original Experiències Gastronòmiques, va tornar a quedar finalista al prestigiós concurs El xef Joan Llaberia, del restaurant L'Original Experiències Gastronòmiques, va tornar a quedar finalista al prestigiós concurs CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimecres, 28 Novembre 2018 18:19

La cuina cambrilenca va tornar a ser present a Valladolid de la mà del xef Joan Llaberia, del restaurant L'Original Experiències Gastronòmiques. Per segon any consecutiu, la seva proposta va quedar finalista -per segon any consecutiu- al XIV Concurso Nacional de Pinchos y Tapas Ciudad de Valladolid. Llaberia va aconseguir situar-se entre els millors amb la tapa ''L’Essència de Cambrils'', composada per una base de coca amb recapte, fideus rossos de patata i gamba amb tres textures.

Aquesta important cita gastronòmica, que aplega cada any a centenars de professionals i mitjans de comunicació nacionals i internacionals, va tenir lloc a principis de mes a la Cúpula del Milenio de la capital val·lisoletana.

El concurs que celebra enguany la seva vint-i-quatrena edició, va reunir a 45 dels millors xefs de l'Estat espanyol escollits prèviament havent passat un escrupolós procés de selecció d’entre més de 500 candidatures arribades de tot arreu.

Aquest concurs és una molt bona plataforma per donar a conèixer la gastronomia i els productes cambrilencs, a banda de ser la demostració palpable que la cuina cambrilenca és una de les millors de l’estat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: