Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nulles s’endinsa en l’experiència rural de la calçotada

L’activitat inclou una ruta amb carro entre vinyes, degustació de productes entorn al calçot, visita a la Catedral del Vi de Nulles i tats de vins i caves

Ruta amb carro tirat per cavalls inclosa en l'activitat 'De la redolta al calçot' de Nulles Ruta amb carro tirat per cavalls inclosa en l'activitat 'De la redolta al calçot' de Nulles CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 30 Novembre 2018 12:17

El calçot és un producte que es cuina la flama, concretament a la flama de redoltes (sarments) podades dies abans a les vinyes. Aquesta connexió no comença aquí, ja que prové d’una antiga tradició molt arrelada a municipis com Nulles. Per això el celler Adernats – Vinícola de Nulles i l’agència Experiències Rurals inicien una nova proposta anomenada ‘De la redolta al calçot’, un recorregut amb carro per la història, cultura i gastronomia del calçot i el vi a les terres de l’Alt Camp.

La ruta està dissenyada per transportar als participants als dies on comença la calçotada, originària de finals del segle XIX, tot fent un passeig en carro, on es podran dur els cavalls entre vinyes i espais singulars com un poblat Iber que emmagatzemava gra fa 2.300 anys. La ruta acabarà a la Catedral del Vi de Nulles, on es podran tastar vins i caves.

Explicació sobre les vinyes inclosa a l'activitat 'De la redolta al calçot'

vinyesNulles

Per donar la benvinguda a aquesta nova activitat, el dissabte 1 de desembre a les 10:30h, es farà la ruta de manera gratuïta amb un aforament que ja és complet. La resta de dies el preu serà de 25€ per adults i 15€ per nens i inclou la ruta comentada amb carro per les vinyes de Nulles, visita guiada a la Catedral del Vi de Nulles, tast de 3 vins i caves Adernats i degustació de croissant de calçot del Forn de Nulles i pa amb salsa de calçots cortesia de Fruits S&P.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: