Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarda de l'oli nou a la Vilella Alta

La festa tindrà lloc aquest dissabte 1 de desembre, de 16 a 19h, al Molí Nou de la Vilella Alta

El Molí Nou és el molí d’oli de Vinícola del Priorat, la cooperativa dels pobles de Gratallops, el Lloar, la Vilella Alta i la Vilella Baixa El Molí Nou és el molí d’oli de Vinícola del Priorat, la cooperativa dels pobles de Gratallops, el Lloar, la Vilella Alta i la Vilella Baixa CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 30 Novembre 2018 17:35

Vinícola del Priorat organitza el proper dissabte 1 de desembre, de 16 a 19h, la 'Tarda de l'oli nou 2018, que tindrà lloc al Molí Nou de la Vilella Alta, per tastar la nova collita de l'Oli d'Oliva Verge Extra del celler.

Es podrà assistir a les visites guiades gratuïtes al Molí Nou, participar en un concurs d'allioli (cal portar el morter) i gaudir d'un berenar popular per a tothom. Alllà mateix també hi haurà un punt de venda de l'oli nou. L'activitat compta amb la col·laboració de l'Associació de Veïns de la Vilella Alta i dels ajuntaments de la Vilella Alta i de la Viella Baixa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: