Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cunit i Cubelles presenten la 4a edició del Mes del Xató

15 restaurants oferiran el seu menú amb xató durant tot el mes de febrer / Els preus oscil•laran entre els 14 i 23€

Els regidors de Turisme de Cunit i Cubelles durant la presentació del Mes del Xató al restaurant El Asador de Cunit Els regidors de Turisme de Cunit i Cubelles durant la presentació del Mes del Xató al restaurant El Asador de Cunit AJUNTAMENT DE CUNIT
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 31 Gener 2019 10:33

Els municipis de Cunit i Cubelles han presentat la quarta edició del Mes del Xató, que se celebra durant el mes de febrer. Enguany hi participen 5 restaurants cunitencs i 10 cubellencs, la majoria dels quals han participat en edicions anteriors. Tots els restaurants comptaran amb un menú de la seva elecció, que inclou una versió pròpia del xató.

La promoció gastronòmica del Mes del Xató al Penedès Marítim ofereix 15 possibilitats de menú de xató, cadascun d’ells a un preu d’entre 14,50 i 23€. Per cada degustació es rebrà una entrada gratuïta per l’exposició permanent del Pallasso Charlie Rivel de Cubelles. A més, acreditant a les oficines de turisme de Cubelles o Cunit que s’han degustat els menús de dos restaurants diferents, es podrà participar en el sorteig d’un sopar per a dues persones.

Els restaurants de Cunit que hi participen són: El Asador de Cunit, el Ronsito, el restaurant Travesas-Casa Carmiña, l’Hotel Adia i la Masia Can Nicolau-Rodaví.
Pel que fa a Cubelles, hi participen: El Peixet, La Salseta, El Racó d’en Pinilla, el Gourmet de la Leña, Cal Tala, l’Hostal del Foix, La Llar d’en Katxi, l’Armengol, TMC-The Mar Cristina i La Flamita.

El Asador de Cunit va resultar guanyador el passat any del Millor Xató de Cunit. Segons dades de les edicions anteriors, se serveixen una mitjana de 1.500 menús entre tots els restaurants participants.

Xatonada Popular de Cubelles

Paral•lelament, el diumenge 24 de febrer tindrà lloc la tradicional Xatonada Popular de Cubelles, que enguany suma 18 edicions. Entre els actes d’aquest certamen s’hi farà el Concurs de Mestres Xatonaires, el mercat de productes de la terra, degustacions, tastos i visites guiades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: