Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'associació espanyola de productors de vermut trasllada la seu social de Madrid a Reus

L'Ajuntament va oferir aquest canvi per consolidar la ciutat com a capital del vermut i incrementar la promoció turística

Acord signat avui perquè l'associació de productors de vermut passi la seu social de Madrid a Reus Acord signat avui perquè l'associació de productors de vermut passi la seu social de Madrid a Reus AJUNTAMENT DE REUS
Gastronomia ACN
Dimarts, 19 Febrer 2019 14:56

L'Associació Espanyola d'Elaboradors i Distribuïdors de Vermut, Bitter-soda i Aperitius Vínics (ANEV) ha traslladat la seu social de Madrid a Reus, ciutat relacionada històricament amb el sector vitivinícola i la producció de vermut. L'acord, signat aquest dimarts, ha estat fruit de l'oferta que es va fer fa diversos mesos des de la capital del Baix Camp a l'ANEV i en què s'han vist implicats tant l'Ajuntament com els diferents productors de vermut de la ciutat membres de l'associació. El consistori reusenc ha fet l'aposta per consolidar la posició de la ciutat com a capital del vermut i contribuir així a l'estratègia de promoció turística. Actualment l'ANEV té com a sòcies tres empreses productores de diferents marques vermut de Reus: De Muller, Miró i Yzaguirre.

Des de l'Ajuntament de Reus, mitjançant l'Agència Reus Promoció, s'oferirà suport tècnic i organitzatiu a l'ANEV per fer les seves activitats a Reus, i es donarà suport a l'associació en l'establiment de relacions institucionals amb les entitats de la ciutat i el territori, vinculades especialment al sector vitivinícola. Amb la signatura d'aquest protocol, s'obre un ventall de possibilitats per a la generació de sinergies de col·laboració amb l'ANEV, incloent-hi projectes a escala internacional.

L'ANEV es va constituir l'any 1977, i té com a objectiu la representació, gestió, defensa i foment dels interessos dels seus membres, tenint com a àmbit d'actuació tot l'estat, i les instàncies internacionals corresponents, integrant empreses que elaboren més del 90% del vermut que es comercialitza a Espanya.

Entre les seves tasques, l'ANEV treballa temes relacionats amb la normativa tècnico-sanitària d'elaboració dels vins aromatitzats, principalment el vermut i totes aquelles disposicions que puguin afectar l'elaboració i comercialització d'aquests productes, en l'àmbit autonòmic, estatal i internacional: vi base i altres ingredients, pràctiques i tractaments enològics, envasat, venda (normativa i pràctiques comercials), fiscalitat, publicitat i promoció i, aspectes socials del consum de begudes alcohòliques, entre d'altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: