Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'inaugura el Jané Winestore i el seu espai gastronòmic KM 1187 al Vendrell

Els més de 700 assistents a la inauguració van degustar gran part de l’oferta d’alimentació selecta de la Winestore, maridats amb els vins i licors que estan a la venda a la botiga

Més de 700 persones van assistir ahir a un nou concepte de botiga, que inclou espai de venda – Jané Winestore – i de degustació – KM 1187 Més de 700 persones van assistir ahir a un nou concepte de botiga, que inclou espai de venda – Jané Winestore – i de degustació – KM 1187 JOAN GUIXENS
Gastronomia Redacció Infocamp
Dissabte, 09 Març 2019 18:07

Més de 700 persones van assistir ahir a la celebració del 75 aniversari de Jané Group, empresa del sector de vins, licors i alimentació selecta del Vendrell, líder a la demarcació de Tarragona, en el que es va inaugurar un nou concepte de botiga, que inclou espai de venda – Jané Winestore – i de degustació – KM 1187.

L’esdeveniment, presidit per Muntsa Vilalta, directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Martí Carnicer, alcalde del Vendrell; Benet Jané, fundador de Jané Group, i el seu fill Joan Josep Jané, gerent de l’empresa, va ser presentat per l’humorista Pep Plaza, que va amenitzar la velada amb alguns dels seus gags.

 

Winestore Jane inauguració

Dos minuts de focs d’artificis i jocs de colors a la gran façana van donar pas a la inauguració oficial de l’establiment que ha estat ideat pel dissenyador català Chu Uroz i l’arquitecte italià Carmelo Zapulla, que han plasmat el seu estil modern i avantguardista.

Durant tota la nit els assistents van degustar gran part de l’oferta d’alimentació selecta de la Winestore, maridats amb els vins i licors que estan a la venda a la botiga. En un esdeveniment en el que el protagonista va ser la família Jané, també es van servir tapes i plats més elaborats; patates braves o llaunes d’aperitiu, guisats de cullera i postres delicatessen. També es va tastar productes de l’oferta gastronòmica de la Fàbrica Moritz de Barcelona com xucrut, salsitxes i les famoses pizzes alsacianes conegudes com a “flammckuchen”. Aquesta oferta especialitzada es fonamenta en un acord amb la cervesera barcelonina, ja que Jané Group és el distribuïdor oficial i en exclusiva de les seves marques a tota la demarcació de Tarragona.

                                       L'humorista Pep Plaza va presentar l'acte: 

Winestore Jane Pep Plaza

Al finalitzar l‘acte, la família Jané va obsequiar a les dones assistents amb una rosa blanca amb motiu del dia de la dona.

Sobre Jané Winestore i KM 1187

Es tracta d’un espai experiencial on el descobriment és la base de la proposta i on la gastronomia té entitat pròpia. La companyia, que va facturar 16 milions d’euros a l’exercici de 2018, ha destinat un milió d’euros a la remodelació d’aquest espai de més de 700 metres quadrats. Fins avui la botiga era coneguda amb el nom d’Expo Licor.

Situat a la carretera que uneix El Vendrell i Coma-ruga, es tracta d’un espai de nova generació on l’experiència gastronòmica és el fil conductor. La remodelació no ha estat només estètica, sinó també conceptual: explica els productes de manera visual, i informa sobre maridatges, elaboracions i cupatges. La botiga comercialitza més de 10.000 referències de vins, licors i destil·lats, ordenats amb criteris qualitatius per tal d’afavorir el descobriment i la tria.

L’experiència es completa amb el KM 1187, una proposta completament diferent a qualsevol altra experiència gastronòmica. En aquest espai es podrà degustar, amb una mínima transformació, gran part de l’oferta d’alimentació selecta de la Winestore, i es podrà maridar amb qualsevol dels vins i licors que estan a la venda a la botiga.

 

Winestore Jane focs

L’objectiu és que el client pugui provar moltes propostes gastronòmiques a un preu assequible. Des de tapes a plats més elaborats; des d’unes excel·lents patates braves o unes llaunes d’aperitiu de qualitat superior fins a guisats de cullera i postres delicatessen. Destaca, dins la seva oferta, un apartat que fa un homenatge a l’oferta gastronòmica de la Fàbrica Moritz de Barcelona, oferint xucrut, salsitxes i les famoses pizzes alsacianes conegudes com a “flammckuchen”. Aquesta oferta especialitzada es fonamenta en un acord amb la cervesera barcelonina, ja que Jané Group és el distribuïdor oficial i en exclusiva de les seves marques a tota la província de Tarragona

Aprofitant la seva ubicació, al kilòmetre 1187 de la carretera N-340, l’espai ha pres d’aquest punt el nom i el concepte. D’aquesta manera, totes les propostes de la carta juguen amb la idea d’un viatge per carretera: “Sortim de ruta”, per als aperitius, “parada i fonda” per plats més contundents o “Gas a fondo” per a aquelles propostes més exclusives i selectes, que destaquen dins d’una proposta general de caire popular i democràtica encara que amb un tractament i una presentació de primer nivell. És per aquesta aposta per la democratització que hi ha diversos plats que s’ofereixen en dues versions: la estàndard i la full-equip, amb els productes més alts de la gamma.

Destaca també, dins de l’oferta, l’aposta pels vins a copes amb tiradors de nitrogen que mantenen les ampolles en perfecte estat durant diversos dies. I també n’és una novetat que les més de 9.000 referències de vins i caves presents a la botiga, puguin ser tastades a l’espai de degustació; a preu de botiga amb un simple recàrrec de 4 euros pel servei de desencorxament i de copes Riedel.

Una altra conseqüència de l’acord entre Jané Grup i Moritz és que, al KM 1187 serà possible degustar les cerveses Moritz de barril en la seva versió fresca, sense pasteuritzar, i s’oferirà un producte que, fins el moment, només s’ha comercialitzat a la Fàbrica Moritz de Barcelona: la Moritz Negra fresca de barril.

Per al projecte del nou espai, Jané Group ha comptat amb el “concept designer” barceloní Chu Uroz i l’arquitecte italià Carmelo Zapulla, que han volgut reforçar el caràcter industrial de l’espai, amb mobiliari creat especialment. Amb el disseny modern i avantguardista que és el segell d’aquests creadors d’obres tan emblemàtiques com la Fàbrica Moritz Barcelona, o el restaurant Alkimia.

                                                                                       La família Jané: 

Winestore Jane Família Jané

Sobre Licors Jané Grup

Fundada el 1944 per Josep Jané, Licors Jané Grup és una empresa familiar dedicada a l’elaboració, venda i distribució de vins, caves, licors i alimentació selecta.

L’empresa és líder del sector de vins i licors de la comarca del Baix Penedès, i exporta els seus productes, que elabora a una fàbrica del Vendrell, a diversos països d’Europa i d’arreu del món.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: