Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Diumenge de paelles encarxofades a Cambrils

La plaça del Pòsit serà el punt de trobada aquest diumenge 17 de març, a partir de les 11h, del tast de paelles elaborades pels restaurants participants

En el marc de les jornades 'Encarxofa't a Cambrils' s’ha organitzat per diumenge, a la plaça del Pòsit, un tast de paelles encarxofades elaborades pels restaurants En el marc de les jornades 'Encarxofa't a Cambrils' s’ha organitzat per diumenge, a la plaça del Pòsit, un tast de paelles encarxofades elaborades pels restaurants CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dissabte, 16 Març 2019 21:10

Les carxofes són les reines de la cuina de 32 restaurants de Cambrils del 8 al 24 de març gràcies a la celebració de les setenes jornades gastronòmiques “Encarxofa’t a Cambrils”, on es poden trobar menús de diferents preus per tots els gustos.

Com és habitual, en el marc de les jornades també s’ha organitzat un tast de paelles encarxofades elaborades pels diferents restaurants participants. Serà el diumenge 17 de març a la plaça del Pòsit, a partir de les 11 hores i fins que s’acabin les existències. El preu de la degustació serà de 4 euros.

A més, durant la campanya gastronòmica, els comerços del Port de Cambrils adherits a l'Associació de la Xarxa del Port decoraran els seus aparadors per crear un ambient ben encarxofat. Les jornades estan organitzades pel Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cambrils i l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria.

La carxofa és un producte de temporada fortament arrelat al territori. La varietat utilitzada a la zona és la blanca de Tutela que, conreada a nivell del mar i amb les condicions agroclimàtiques de l’entorn, produeix una carxofa tendra, amb molt de gust i de qualitat extraordinària. Es tracta d’un producte propi de l’horta cambrilenca que excel·leix encara més maridat amb la cuina d’arrossos, fideus i guisats de peix.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: