Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La DOP Siurana renova el seu logotip amb motiu dels 40 anys del primer reglament

També es realitzaran diferents actes que posaran en valor la memòria històrica i el paper cabdal que els productors i les entitats han tingut en la DOP

Imatge del nou logotip de la DOP Siurana Imatge del nou logotip de la DOP Siurana DOP SIURANA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dilluns, 01 abril 2019 16:42

La DOP Siurana renova el logotip amb motiu dels 40 anys de la publicació del primer reglament del Consell Regulador (CR) de la Denominació d’Origen, tot i que dos anys abans (1977) ja s’havia creat el CR amb l’impuls del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya. Amb motiu de l’efemèride, s'ha integrat el quarantè aniversari a la imatge actual. D’aquesta manera, el fruit de l’olivera recull els 40 anys com a símbol del creixement que ha tingut l’oli d’oliva verge extra al llarg de les últimes quatre dècades.

Els números es presenten de manera sinuosa, inspirant la caiguda del raig de l’oli d’oliva verge extra sobre els aliments que condimenta.

Més enllà de l’estètica, la DOP Siurana commemorarà els 40 anys de la publicació del primer reglament del CR amb diferents actes que posaran en valor la memòria històrica i el paper cabdal que els productors i les entitats han tingut en el camí cap a la qualitat, la valorització i el reconeixement de l’oli d’oliva verge extra DOP Siurana. En aquest sentit, es realitzarà la replantada d'una olivera centenària a l’Estació Enològica de Reus, seu del Consell Regulador de la DOP Siurana, el dimarts 30 d'abril, amb la participació d’elaboradors d’oli d’oliva VE i la Consellera del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: