Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Miami Platja celebra la seva primera Fira del Vi

Es fa aquest cap de setmana, 13 i 14 d’abril, a l’avinguda Barcelona

Imatge d'arxiu d'una fira dels cellers D.O. Priorat Imatge d'arxiu d'una fira dels cellers D.O. Priorat CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimarts, 09 abril 2019 10:40

Miami Platja acull aquest cap de setmana la primera Fira del Vi. La mostra tindrà lloc a l’avinguda Barcelona el dissabte 13 i el diumenge 14,a partir de les 11h amb la participació de deu cellers. A més a més, es faran activitats infantils, concerts en directe i una zona chill out. Les persones assistents podran gaudir de 6 tasts per 10 €.

La iniciativa sorgeix el sector comercial que vol dinamitzar l’eix comercial de l’avinguda Barcelona i la seva àrea d’influència. L’activitat s’ha materialitzat des de l’àrea de Turisme a l’inici de Setmana Santa.

La Fira s’ubicarà en el recinte firal que es troba entre la plaça de Tarragona i l’avinguda de París, on a partir del dissabte a les 11 es podrà gaudir del vi dels participants. Els cellers que es podran trobar són: Adernats – Vinícola de Nulles, Celler Aixalà i Alcait, Celler Alimara, Cellers Unió, A capella – Cellers de Gratallops, Celler Ronadelles – Cap de Ruc, Mas Codina, Maset, Vinyes d’en Gabriel i Vins Titella.

Entre tots els cellers, es representen set denominacions d’origen diferents: D.O. Tarragona. D.O.Q. Priorat, D.O. Montsant, D.O. Terra Alta, D.O. Catalunya, D.O. Penedès i D.O. Cava.

A banda de la mostra de vins, s’habilitarà una zona de descans per poder degustar la beguda. També es faran activitats infantils, d’11 a 14h; actuacions musicals en directe a partir de les 12h els dos dies; i per acabar hi haurà sessions de chill out a la tarda fins al tancament de la fira, el dissabte a les 21h i el diumenge a les 20h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: