Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Ruta Tapes Gaudí de Riudoms lliura els premis de l’edició 2019

La Cafeteria D’Acord guanya el Premi a la Millor Tapa

Lliurament dels premis de la Ruta de Tapes Gaudí de Riudoms 2019 Lliurament dels premis de la Ruta de Tapes Gaudí de Riudoms 2019 CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 11 abril 2019 07:41

L’alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, i la regidora de Comerç, Eugenia Montalvo, han lliurat aquesta setmana els premis de la vuitena edició de la Ruta de Tapes Gaudí a la sala de plens de l’Ajuntament. En l’edició d’aquest any de la Ruta de Tapes Gaudí, s’han repartit els següents premis:10 vals de 30 € per consumir als establiments participants (un per cada establiment); 1 Premi estrella valorat en 200 € i 1 val de 30 € per gastar a qualsevol establiment de la ruta (en la modalitat del Concurs de xarxes socials).

Premi a la millora tapa

D’altra banda, també es van lliurar els tres premis als establiments que han destacat per la seva millor tapa i que voten les persones que han provat totes les propostes participants en la ruta. La votació dels clients ha atorgat el premi a la millor tapa a la Cafeteria D'Acord que va presentar la tapa anomenada 'Pernil Escarxofat'. El segon premi, ha anat a parar a l’establiment Atura't amb la tapa 'Timbal de Galta de Porc' i, el tercer premi ha presentat un empat: el restaurant Sake Sushi amb la tapa «Mar i Terra» i Braseria Sant Antoni amb la proposta 'Trenka-These'.

Èxit de la ruta

Els 10 establiments de la ruta han venut 9.654 tapes durant els dos caps de setmana de durada de l’esdeveniment. El primer cap de setmana es va tancar amb 4.404 tapes i, el segon, amb 5.250 consumicions. Els 10 establiments participants són Sake Sushi, Atura’t, Bar Pepe 2, Katacrep, K l’Eva, Pizzeria Caprici, Braseria Sant Antoni, La Confiteria, Bar Casal i Cafeteria D’acord.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: