Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt pels ‘Ranxets, la cuina a Torredembarra’

Les jornades, que tindran lloc del 15 de novembre al 8 de desembre, sortejaran 10 lots amb una cistella de productes de proximitat, un llibre de receptes de 'Ranxets' i dos tiquets per a la Mostra Gastronòmica

Les Jornades gastronòmiques dels 'Ranxets, la cuina a Torredembarra' tindran lloc del 15 de novembre al 8 de desembre Les Jornades gastronòmiques dels 'Ranxets, la cuina a Torredembarra' tindran lloc del 15 de novembre al 8 de desembre ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dissabte, 09 Novembre 2019 19:15

Les regidories de Turisme i Comerç, Indústria i Activitats organtizen un any més, les Jornades gastronòmiques dels 'Ranxets, la cuina a Torredembarra' que tindran lloc del 15 de novembre al 8 de desembre, amb la participació dels restaurants Cal Silver, Can Lluís, El Capitán, Hostal Coca, La Cuina d’en Basili, Delícias, Las Palmeras, La Serra, La Terraza i La Xeriueta i amb preus de menús que oscil·len entre els 25 i els 36 €.

Què són els Ranxets?

Els Ranxets són plats que han estat sempre presents en la dieta dels torrencs durant moltíssimes generacions, fets amb ingredients i productes bàsics de la mar i del camp, que tothom tenia a l’abast a casa seva: alls, tomàquets, fruits secs, oli, vi, verdures i peixos de temporada. És una generosa varietat de plats que van des d’escabetxos fins bull a l’all i pebre, passant per musclos a la marinera, asmarris, alls cremats, fideuejats, romescos variats: sípia, pop, truita amb suc, bacallà amb tomàquet, xirles amb all i ceba, etc.

Sorteig de 10 lots

Un novetat de les jornades d’aquest any és el sorteig de 10 lots consistents en una cistella de productes de proximitat, un llibre de receptes 'Ranxets, la cuina a Torredembarra' i 2 tiquets per a la Mostra Gastronòmica dels Ranxets. Per poder participar en el sorteig és necessari haver fet tres menús diferents entre els restaurants participants i haver obtingut els corresponents segells, omplir la butlleta i dipositar-la a la bústia de la Regidoria de Turisme, fins al 9 de desembre, a les 13 h. El sorteig es realitzarà l’11 de desembre.

En aquest espai trobareu el llibret informatiu amb tots els menús de les jornades gastronòmiques.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: