Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La tapa del restaurant La Bonita és la més votada de la ruta "La Xoixeta 2022"

Del total de 362 valoracions, aquest nou establiment d’Altafulla ha rebut 60 suports, seguit de l’Aromàtic amb 39 i l’Oreneta, que n’ha aconseguit 33

El regidor de Turisme i Comerç d’Altafulla, Jaume Sánchez, i la tècnica de Turisme de l’Ajuntament, Núria Barba, van visitar l’establiment vencedor per comunicar-los la bona notícia El regidor de Turisme i Comerç d’Altafulla, Jaume Sánchez, i la tècnica de Turisme de l’Ajuntament, Núria Barba, van visitar l’establiment vencedor per comunicar-los la bona notícia AJUNTAMENT D'ALTAFULLA
Gastronomia Redacció Infocamp
Diumenge, 03 Juliol 2022 14:41

El restaurant La Bonita d’Altafulla és el nou guanyador de la 6a ruta de tapes embruixades La Xoixeta 2022. La seva mini hamburguesa de bacó i formatge amb “simitake” i maionesa de soja ha estat la més ben valorada pels comensals de la mostra gastronòmica que va celebrar-se del 27 de maig al 12 de juny. Ha rebut 60 suports del total de 362 vots recollits enguany, amb un canvi en el sistema de votacions, que ha comportat un increment de participació en el certamen.

Divendres al matí, el regidor de Turisme i Comerç d’Altafulla, Jaume Sánchez, i la tècnica de Turisme de l’Ajuntament, Núria Barba, van visitar l’establiment vencedor per tal de comunicar la notícia a la seva propietària, Katina Ivanova, i lliurar-li el guardó pertinent. Sánchez ha destacat la bona resposta dels comensals, que han pogut dir la seva i votar amb un tast de quatre tapes com a mínim, a diferència d’edicions anteriors, quan havien de completar tota la ruta.

El regidor ha explicat que les butlletes recollides han repartit molt les opinions dels participants, un fet que ha destacat com a “positiu”, perquè “vol dir que hi ha hagut un moviment important de gent al llarg de les tres setmanes que s’ha desenvolupat la iniciativa”. Per darrere de la proposta de La Bonita, ha detallat Sánchez, en segon lloc ha quedat l’Aromàtic amb 39 vots, i en tercer l’Oreneta, que n’ha aconseguit 33.

La Bonita, arribar i moldre

Per la seva banda, Ivanova ha agraït el reconeixement dels participants de La Xoixeta 2022 i ha explicat que la clientela li oferia molt bones crítiques, però que en cap cas s’imaginava que acabaria proclamant-se com a guanyadora. De fet, La Bonita és un establiment que just acaba d’obrir portes als jardins de l’Hotel Sant Martín, al carrer del Mar, i la seva propietària està convençuda que el premi els ajudarà a projectar-se. De moment ja ha avançat que el seu equip seguirà treballant amb les mateixes ganes que ho ha fet fins ara en la seva curta trajectòria, i ha assegurat que la mini hamburguesa s’inclourà a la carta del restaurant per aquest estiu.

Els establiments participants a la ruta d’enguany s’han repartit especialment per la Vila Closa, el nucli històric d’Altafulla i el barri marítim. Els 18 restaurants i bars que hi ha participat són: L’Ermita d’Altafulla, Oreneta, Cakes & Friends, Les Bruixes, La Toque, Vermuteria La Ramona, Solocomo, El Rinconcito de Elena, El Bruixot, K La Yaya, La Bonita, Aromàtic, Maritime Beach Club, La Taberna del Mar, Rustic Food Altafulla, El Tiberi, Pinxo i Brasa, i Morabito.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: