Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per al tast de vins de #Safrània365 a Montblanc

L'activitat amb La Conca 5.1 és la primera de les cinc propostes de tardor que es faran abans d’acabar l’any

El Tast de Vi 'La vinya va ser abans que el vi' se celebrarà aquest dissabte 29 d'octubre El Tast de Vi 'La vinya va ser abans que el vi' se celebrarà aquest dissabte 29 d'octubre CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 28 Octubre 2022 21:44

El proper dissabte 29 d’octubre tindrà lloc la novena activitat d’enguany del calendari de #Safrània365, que organitza l’Ajuntament de Montblanc a través de l’Oficina de Turisme. És la primera de les cinc propostes programades a la tardor.

El tast de vins amb l’associació La Conca 5.1 és un clàssic de #Safrània365 que ja es realitzava dins la programació de Safrània, la fira de productes agroalimentaris precedent de l’actual format repartit al llarg de l’any. Cada any hi ha ha un tema central que serveix de fil conductor del tast. Enguany el títol és 'La vinya va ser abans que el vi' i el tast el coordinarà Míriam Clotet, reconeguda divulgadora del món del vi i la vinya.

Es tracta d’una proposta singular que vol convidar a la reflexió al voltant del present i el futur de la pagesia, el paisatge, l’ecosistema que ens envolta, l’activitat sostenible, el model col·laboratiu, etc. I fer-ho a partir del tast dels vinsde petits productors que aposten per l’elaboració ecològica i biodinàmica: Enlaire Vins, Celler Pujol Cargol, Vins Desantesos, Grup de Pagesos Biodinàmics, Mulet Viticultors i Celler Eravi.

Les entrades es poden adquirir al preu de 10€ a través de www.safrania365.cat

Les properes activitats

Les següents activitats de #Safrània365 són la Collita de safrà i el taller d’esbrinament de flors amb Aromis, el 5 de novembre; l’excursió Tast de pedra
seca amb Manel Martínez i Fet a la Conca, el 26 de novembre; el taller De l’olivera al setrill amb l’Aresta i celler Mas Foraster; i el Maridatge de cava i torró amb celler Carles Andreu i pastisseria Viñas, el 10 de desembre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: