Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arrenquen les Jornades 'A Reus cuinem bolets amb oli DOP Siurana'

Del 4 al 20 de novembre, les receptes proposades pels 18 restaurants participants estan protagonitzades pels bolets

Presentació de les Jornades 'A Reus cuinem bolets amb oli DOP Siurana', a l'Estació Enològica Presentació de les Jornades 'A Reus cuinem bolets amb oli DOP Siurana', a l'Estació Enològica REUS.CAT
Gastronomia Redacció Infocamp
Diumenge, 30 Octubre 2022 10:51

L’Estació Enològica de Reus ha acollit aquesta setmana la presentació de les Jornades 'A Reus cuinem bolets amb oli DOP Siurana', que tindran lloc del 4 al 20 de novembre, organitzades per l’AEH Reus i El Tomb de Reus, amb la col·laboració de Reus Promoció i amb el patrocini de Cellers Tarroné.

Les receptes proposades pels 18 restaurants participants, estan protagonitzades pels bolets, l’ingredient insígnia de la temporada, maridades amb vins de la Terra Alta dels Cellers Tarroné i ben regades amb oli DOP Siurana.

“Som una ciutat envoltada de productes de primera qualitat. Amb tot el que ens rodeja i gràcies a jornades com aquestes; Reus i els seus restaurants es posicionen com a centre neuràlgic de la gastronomia provincial”, ha destacat Víctor Perales, vicepresident de l'AEH Reus.

La regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha destacat el valor d’aquestes jornades com a promotores d’una ciutat que es caracteritza per la seva gastronomia. “Oli, bolets i vi; tots tres són productes que generen aliances amb el territori”.

Els restaurants 

Els restaurants participants són: Bar Restaurant Toribo, Restaurant Cal Serret, Moto Sport Café, Flaps Cafè, Restaurant l’Estel, Restaurant El Círcol, El Racó de JP, Peixateries Velles, Atzucac, Braseria Café Teatre del Centre, Cal Gallissà, Mirall de Tres, la Caseta de les piscines, Txaranga, Xibarri, El Carbó Restaurant, Singlot i Casa Coder.

Juan Diego, propietari i cuiner de La Muela Reus i Xibarri, va ser l’encarregat d’elaborar un degustació de bolets per a tots els assistents a la presentació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: