Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El III Fòrum Vinarium omplirà la Part Alta de gastronomia, música i solidaritat

La fira, que tindrà lloc aquest cap de setmana, presenta com a novetat d’enguany un vi i dues tapes solidàries a favor del Club Vaixell

Presentació de la tercera edició del Fòrum Vinarium, aquest dimarts, a la plaça del Fòrum de Tarragona Presentació de la tercera edició del Fòrum Vinarium, aquest dimarts, a la plaça del Fòrum de Tarragona JOSEP CARTANYÀ
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimarts, 08 Novembre 2022 13:32

Aquest matí s’ha presentat la tercera edició de la Fira Fòrum Vinarium de Tarragona, una iniciativa promoguda per la Bodega Gerard, amb col·laboració de la conselleria de Comerç de l'Ajuntament, els diferents establiments de restauració del Fòrum i enguany també, amb la participació del Club Vaixell.

16 cellers i 9 tapes

Els propers dies 12 i 13 de novembre, dissabte per la tarda i diumenge tot el dia, 16 cellers oferiran els seus productes de vins, vermuts, cerveses i caves; que aniran acompanyats de 9 tapes per al maridatge corresponent. Durant tot el cap de setmana també hi haurà espectacles de música en directe a la plaça; el tradicional intercanvi de xapes de cava i altres novetats com la del Fotomatón 360 graus a càrrec d’Ebrefesta, el diumenge al matí, on els participants a la fira podran gaudir de una foto gratuïta de record.

El conseller de Comerç, Dídac Nadal, s’ha mostrat molt satisfet per l’èxit de participació de l’any passat i ha reiterat “que activitats com aquesta que ajuden a dinamitzar el comerç i la vida d’un barri, amb productes i accions del territori, sempre seran una bona opció per la conselleria i per aquesta ciutat, en definitiva”. Nadal ha agraït als establiments de restauració i a l'associació de veïns la seva implicació i ha celebrat que enguany s'inicïi aquesta vessant solidària.

El Gerard Esquerré, de la Bodega Gerard, ha explicat que “és la tercera edició perquè a partir d’ara volem fer-ne dues l’any: una al maig per la primavera i l’altra ara, al novembre de cara a la tardor”. Esquerré també ha convidat a tothom a assistir-hi afegint que “s’oferirà música en directe i de grups tarragonins com la Txaranga Tocabemolls, El Último Vinilo o la cantant Dana i d’altres sorpreses al llarg del cap de setmana”.

Per la seva banda, Neus Bosch en representació dels hostalers del Fòrum de barris que oferiran les tapes, ha remarcat que “estaran elaborades amb molta il·lusió i amb la voluntat de fer ressorgir una vegada més aquesta plaça”.

Finalment, Gemma Fusté, en nom del Club Vaixell, ha aprofitat per recordar que aquesta és una entitat sense ànim de lucre i amb més de 50 anys d’història a la ciutat, formada per unes 50 famílies, que compta només amb personal voluntari i que iniciatives com aquesta ajuden molt a la seva tasca diària.

Vi solidari i fideuà solidària

La part solidària de la Fira es resumeix en un Vi solidari i dos àpats populars que es faran diumenge al migdia, de la ma del Cup Vell i el Restaurant Arrieta, que oferiran una Musclada i una fideuà a 3,5€ la ració.

La resta de tapes seran a 3€ i el preu genèric de la Fira serà de 12€ per a dues begudes i una tapa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: