Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La DO Montsant conclou el seu 20è Aniversari amb el lliurament dels Premis Montsant

En aquesta tercera edició dels premis, s'ha guardonat vuit categories

Foto de grup des guardonats i guardonades als Premis Montsant 2022 Foto de grup des guardonats i guardonades als Premis Montsant 2022 DO MONTSANT
Gastronomia Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Novembre 2022 00:15

La Denominació d’Origen Montsant ha posat punt final aquest cap de setmana a les celebracions del seu 20è aniversari. I ho ha fet lliurant els Premis Montsant en una gala celebrada a la Cooperativa Falset Marçà i en la qual s’han donat cita cellers, viticultors i viticultores de la DO Montsant, així com representants de diferents institucions i administracions del territori, representants d’altres denominacions d’origen i altres agents del món del vi.

En aquesta tercera edició dels Premis Montsant, els guardonats en les 8 categories han estat: Premi Vinya - Viticultor: Ex aequo Josep M. Beltran i Finca Espectacle; Premi Elaboració Impecable: ex aequo Joan Asens i Núria López; Premi Nas Montsant: Josep Roca; Premi Enoturisme: Fira del Vi dde Falset; Premi Vinoteca - Restauració: El Celler de l'Aspic; Premi Comunicació: revista Wein Plus; Premi Coneixement: Facultat d'Enologia de la URV; Premi Esperit Montsant: Jaume Domènech.

Amb els Premis Montsant, el Consell Regulador busca reconèixer el mèrit i la bona feina de tots aquells que amb el seu esforç, i des dels seus respectius àmbits d’actuació, contribueixen a fer créixer la DO Montsant, així com reconèixer a les persones que s’estimen el territori i que amb el seu dia a dia han escrit i escriuen la història de la DO Montsant.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: