Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Mercat Central de Reus acull la sessió fotogràfica de la 'Ganxet Pintxo Primavera 2023'

La ruta de tapes es celebrarà del 23 de març al 2 d’abril

Imatge de la selecció de tapes 'Ganxet Pintxo Primavera 2023' Imatge de la selecció de tapes 'Ganxet Pintxo Primavera 2023' REUS.CAT
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 17 Febrer 2023 18:55

El Mercat Central de Reus ha estat avui l'escenari de la tradicional sessió fotogràfica de la 'Ganxet Pintxo', que aquesta primavera es celebrarà del 23 de març al 2 d’abril. Durant tot el matí han presentat les seves creacions els 32 establiments d’aquesta edició, la número vint-i-ú de la ruta de tapes de Reus. La x ef i assessora gastronòmica, Eva Haussman, ha estat l’encarregada de donar els últims tocs a les creacions que es podran assaborir en una nova edició marcada per la potenciació dels productes locals de qualitat en la seva elaboració.

El coordinador de la Ganxet Pintxo, Jaume Batista, ha subratllat la importància de l’assessorament que presta Haussman fruit de la voluntat de millora contínua de la ruta a l’hora de captar l’atenció dels clients. Una voluntat en la que la Cambra s’alinea amb el patrocinador de l’operatiu, Estrella Damm.

En representació de l’Ajuntament ha intervingut la gerent de l’Agència Reus Promoció, Marta Villalta, que ha destacat la importància de la Ganxet Pintxo com a dinamitzador de la ruta gastronòmica però, també, a l’hora de generar més dinàmica comercial a la ciutat durant els dies d’activitat.

Per part del Mercat Central ha pres la paraula un dels paradistes històrics de la instal·lació, Carles Borrull, que ha posat en valor el fet que un operatiu d’alt valor estratègic com la Ganxet Pintxo es vinculi amb el Mercat a l’hora, també, de recomanar els seus productes per l’elaboració de les tapes.

La 'Ganxet Pintxo' és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Reus, amb el Patrocini d’Estrella Damm i el suport de l’Ajuntament de Reus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: