Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dos restaurants cambrilencs obren les seves cuines en el marc de les jornades de la carxofa

El segon showcooking anirà a càrrec de Sergi Palacín del restaurant Hiu el proper dimarts 21 de març

Imatge de la primera sessió de "Cuines Obertes", de dijous passat Imatge de la primera sessió de "Cuines Obertes", de dijous passat AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Gastronomia ACN
Dilluns, 20 Març 2023 00:22

La primera sessió de les 'Cuines Obertes' de les 9es jornades de la carxofa de Cambrils va ser tot un èxit. El restaurant L'Original Experiències Gastronòmiques va obrir ahir a la tarda les seva cuina per oferir un showcooking d'una de les receptes que durant aquest mes es pot degustar a l'establiment.

El xef cambrilenc Joan Llaberia va sorprendre un cop més amb la seva cuina de temporada i fusió amb la recepta de "Sopa Laksa de Carxofa, calçot i tartar de gamba blanca de Cambrils". Les 11 persones inscrites en aquesta activitat gratuïta (100% de l'aforament) van poder assistir, veure en directe i tastar la seva particular versió d'aquesta sopa típica de Malàisia, Indonèsia, Singapur i el sud de Tailàndia

El reputat i jove xef va fer una classe magistral de la cuina de fusió que tant li agrada, del reaprofitament dels productes de temporada per una cuina més sostenible i el zero waste i el seu plat d'origen asiàtic amb un contrast de sabors i aromes perfectament equilibrat va fer gaudir a tots els assistents un cop més.

Segona sessió de "Cuines Obertes"

La segona sessió de "Cuines Obertes" anirà a càrrec de Sergi Palacín, del restaurant HIU, que els dia 21 de març a la tarda mostrarà com prepara una de les receptes del seu menú de l'Encarxofa't. En aquest cas, el xef elaborarà un plat de carxofes amb mole, crema de blat de moro a la brasa i galera.

Durant les 9es jornades de la carxofa, que s'allargaran fins el 31 de març, un total de 31 restaurants i bars-restaurants ofereixen menús o plats especials elaborats amb aquesta hortalissa de temporada. A més, el 26 de març de 12 a 14 hores se celebrarà un tast popular d'arròs melós amb carxofes al Pla de les Serenes, a càrrec de les Societas Coqvinària de Cambrils. Els tiquets per una ració d'Arròs Encarxofa't amb ració de pa i un got de vi o cava es podran adquirir a un preu simbòlic de 6 euros. L'activitat estarà amenitzada per la Dj cambrilenca Berta Sala.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: