Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Guia Gourmand retorna amb un homenatge al periodista i fundador Fèlix Llovell

Retornarà a l’escena gastronòmica per continuar les més de tres dècades donant a conèixer tot allò el vinculat amb la gastronomia

Fèlix Llovell, amb la Guia Gourmand Fèlix Llovell, amb la Guia Gourmand CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dissabte, 03 Juny 2023 19:30

La Guia Gourmand retorna a l’escena després d’un any de parèntesi coincidint amb l’aniversari del traspàs del seu fundador, el periodista tarragoní Fèlix Llovell. La Guia tornarà a aixecar el teló per continuar amb el llegat de més de tres dècades de feina periodística i donar a conèixer amb criteri restaurants, hotels i tot el vinculat amb la gastronomia.

La Guia estarà disponible al portal web www.guiagourmand.cat i a la xarxa social Instagram @guiagourmand. A més, també es trobarà integrada la Revista “Gastronomia i Turisme”.

Novetats d’enguany

La Guia Gourmand d’enguany torna amb la novetat d’un article homenatge a Fèlix Llovell, que s’ha elaborat gràcies a les aportacions de diversos amics i amigues, que han fet arribar durant aquest any de parèntesis.

Fèlix Lluis Llovell, fill i director de la guia, explica juntament amb la directora adjunta Mery Ferret que “durant tants anys, la Guia Gourmand va ser la passió d’en Fèlix, era com un fill per ell, per tant, la millor manera de rendir-li homenatge era tornar a posar-la en marxa i continuar el seu llegat”.

Equip Gourmand

L’’Equip Gourmand’ està format per Fèlix Lluis Llovell, director i fill del fundador; l’esposa d’en Fèlix, Mery Ferret, com a directora adjunta; la periodista Marta Pérez, neboda del Fèlix i el periodista Helder Moya, tots dos com a caps de redacció; la influencer Montse Jo també forma part de l’equip, conjuntament amb el fotoperiodista Ramón Segú ‘Chinchilla’ i Berta Sendra, com a col·laboradora. La parcel·la administrativa està encapçalada per Fani Mompó.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: