Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El trofeu de l’etapa de Tarragona a 'La Vuelta' s’elaborarà amb envasos de vidre

L'Ajuntament de Tarragona i Ecovidre han encetat una campanya de reciclatge de vidre i amb els envasos recollits es fabricarà el trofeu sostenible del guanyador en l’etapa que passa per Tarragona

Ivana Martínez i Silvia Mayo dipositen una ampolla de vidre a un dels contenidors verds que s'instal·larà a la ciutat Ivana Martínez i Silvia Mayo dipositen una ampolla de vidre a un dels contenidors verds que s'instal·larà a la ciutat ALBA SANCHA
Medi Ambient Alba Sancha
Dilluns, 07 Agost 2017 13:14

L’Ajuntament de Tarragona i Ecovidrio col•·aboren en la creació d’una campanya per conscienciar sobre el reciclatge de vidre en el marc de La Vuelta Ciclista España 2017. Els envasos de vidre que es reciclin des d’avui, 7 d’agost, fins dies abans a la finalització de l’etapa Escaldes-Engordany a Tarragona, serviran per elaborar el trofeu sostenible del guanyador d’aquesta etapa. Per a la recollida dels envasos de vidre, s’han instal•lat 14 contenidors verds a diferents punts del centre de la ciutat identificats amb el lema de la campanya ‘Recicla Vidre i Pedala’. Tot i això, cap dels 14 contenidors s’ubicarà als barris, tenint en compte que, enguany, l’etapa que passa per Tarragona finalitza a l’Anella Mediterrània, situada al barri de Camp Clar.

La iniciativa de sensibilització té com a objectiu mobilitzar els veïns de Tarragona i fer-los partícips d’una de les cites esportives més populars. La regidora de Neteja Pública, Ivana Martínez, s’ha mostrat molt optimista respecte aquesta proposta, ja que “any rere any les dades sobre reciclatge milloren a Tarragona”. “Som una ciutat que ens agrada reciclar”, ha manifestat la consellera. Per la seva banda, la gerent d’Ecovidrio de Catalunya, Silvia Mayo, ha destacat la importància de reciclar vidre degut als beneficis socials, mediambientals i econòmics que aporta, a més de la reducció de la despesa de recursos naturals.

A més, Ecovidrio ha creat un miniglú solidari commemoratiu i oficial per l’ocasió de La Vuelta, que es pot comprar a través de la pàgina web miniglu.es. Per cada 500 miniglús commemoratius venuts, Ecovidirio donarà 1 hand-bike a l’Hospital Nacional de Paraplègics de Toledo. L’ús d’aquestes bicicletes és fonamental i molt beneficiós en el desenvolupament de la musculatura dels pacients i amb elles poden mantenir-se en contacte amb la natura.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: