Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Ministeri de Medi Ambient invertirà 782.000 euros en regenerar la costa tarragonina

L’actuació està destinada a lluitar contra l’erosió i a pal·liar els danys a les platges pels temporals

Dos operaris de la brigada de neteja de les platges de Salou, netejant a la vora del mar, a la platja de Llevant, afectada pel temporal, i panoràmica d'edificis al fons Dos operaris de la brigada de neteja de les platges de Salou, netejant a la vora del mar, a la platja de Llevant, afectada pel temporal, i panoràmica d'edificis al fons ARXIU/ NÚRIA TORRES / ACN
Medi Ambient ACN
Dimecres, 25 abril 2018 18:04

El Ministeri d’Agricultura, Alimentació, Pesca i Medi Ambient, per mitjà de la Direcció General de Sostenibilitat de la Costa i el Mar, té prevista una inversió de 782.000 euros a la costa tarragonina per pal·liar "els efectes dels temporals de principis de març i lluitar contra l’erosió de les platges".

Els treballs, gestionats des del Servei de Costes que el Ministeri té a la demarcació, milloraran les platges dels termes municipals de Cunit, Calafell i El Vendrell (Baix Penedès); Roda de Berà, Altafulla, Tarragona i Salou (Tarragonès); Cambrils i Mont-roig del Camp (Baix Camp); L’Ampolla i Deltebre (Baix Ebre) i Sant Jaume d’Enveja (Montsià). Durant els propers dies, els tècnics del servei de Costes de l’Estat es reuniran amb els tècnics municipals per coordinar l’execució de les feines a cadascun dels municipis. Els treballs consistiran bàsicament en l’aportació de sorra de platja als llocs erosionats procedents de zones d’acreció. Està previst que l’actuació comenci de forma immediata, amb un termini d’execució d’entre dos i tres mesos.

El subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Jordi Sierra, s’ha mostrat satisfet per aquestes actuacions, que tenen el propòsit “de tenir constant cura del nostre litoral amb les inversions necessàries per mantenir-lo en un estat òptim i atractiu per a tots els tarragonins, així com per al turisme que ens visita”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: