Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Caminada reivindicativa dels barris de Ponent i Llevant a la Platja Llarga

La caminada, que se celebrarà diumenge 20 de maig al matí, servirà per reivindicar la connectivitat a peu pels camins de Tarragona i la crítica a projectes urbanístics com La Budellera

Detall del cartell de la 7a Caminada Reivindicativa de Tarragona Detall del cartell de la 7a Caminada Reivindicativa de Tarragona CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dissabte, 19 Mai 2018 10:09

El proper diumenge 20 de maig se celebrarà la 7a edició de la Caminada Reivindicativa, que organitzen diverses entitats ecologistes i veïnals. Enguany la caminada serà més "reivindicativa" que mai, ja que a la reclamació de la connectivitat a peu entre la Canonja i els barris de Ponent i Llevant de Tarragona a través dels camins de l'Anella Verda, s'hi afegeix la denúncia de projectes urbanístics que, segons les entitats, agredeixen el territori com els plans parcials de La Budellera o Mas d'en Sorder. 

Com és tradició, la caminada arrencarà a la Canonja, a les 08:30h, al parc del carrer Rec de Bardina, des d'on surt el Camí Vell. A partir d'allí, veïns i veïnes dels barris de ponent i del nord de Tarragona s'aniran afegint a la caminada. A Bonavista, ho faran a les 08:45h, a la Guarderia municipal. Els residents a Torreforta, Campclar i la Granja s'hi afegiran, a les 09:15h, a la passarel·la amb la Floresta. Més tard, a les 10:30h, sortiran els veïns de Sant Salvador i Sant Ramon, des de la plaça de l'Església i, a la mateixa hora, ho faran els de Sant Pere i Sant Pau, des de la Piscina Municipal. Tots plegats es trobaran, a les 11h, al Pont del Diable, per fer un esmorzar.

La caminada passarà després per l'horta del riu Francolí per connectar després fins a la zona de Llevant. A les 13h, veïns de Ponent, Centre i Llevant faran una segona parada per agafar forces al Santuari del Llorito. I, finalment, arribaran cap a les 14h, al seu destí final, la Platja Llarga. A la tornada, l'Empresa Municipal de Transports (EMT) posarà un bus a disposció dels participants per tornar.

Les entitats promotores d'aquesta Caminada Reivindivativa són la Plataforma Salvem la Platja Llarga, el GEPEC, GATA, La Canonja 3, i la Federació d'Associacions de Veïns de l'Àrea de Llevant (FAV).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: