Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona celebra el Dia Mundial del Medi Ambient al Francolí

L’activitat de voluntariat ambiental ‘Fem Francolí!’ de l’Associació Aurora, tindrà lloc aquest dissabte 26, a partir de les 10:30 hores, al costat del Pont de Santa Tecla

La Jornada 'Fem Francolí! servirà per iniciar els actes de celebració del Dia Mundial del Medi Ambient a Tarragona La Jornada 'Fem Francolí! servirà per iniciar els actes de celebració del Dia Mundial del Medi Ambient a Tarragona CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 25 Mai 2018 18:43

La 6a Jornada ‘Fem Francolí!’ marcarà l’inici dels actes de celebració del Dia Mundial del Medi Ambient a Tarragona. L’activitat l’organitza l’Associació Aurora amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i la col·laboració del grup GATA. Enguany aquesta jornada es realitzarà al marge del riu dret, al costat del Pont de Santa Tecla.

Durant l’activitat de voluntariat ambiental es portaran a terme tasques de conservació del bosc de ribera i es faran diferents actuacions de manteniment de les darreres plantacions. En concret, es netejaran els escocells i es regaran les plantes. A més, es realitzarà un taller per conèixer millor aquest entorn fluvial i les diferents espècies vegetals que s’hi poden trobar. Aquesta jornada forma part de les activitats que es duran a terme a Catalunya en el marc de la Setmana de la Natura (www.setmananatura.cat).

S’aconsella que tothom que hi vulgui participar, porti un calçat adequat per a poder fer les tasques esmentades. Els menors d’edat hauran de venir acompanyats d’un adult que se’n faci responsable. Les persones interessades a participar es poden inscriure enviant un missatge amb les seves dades nom, codi postal, telèfon i correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 977 520 205, de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores i de 15:00 a 17:00 hores.

Programa de l’activitat

La formalització de les inscripcions es farà a les 10:15 hores i tot seguit, a les 10:30 hores, tindrà lloc la presentació de l’activitat. Aquesta es desenvoluparà de les 10:45 fins a les 13:00 hores.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: