Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra reivindica el cabal dels rius amb el 'Big Jump'

L'acció lúdica i reivindicativa es farà aquest dilluns i reclamarà una millor gestió dels entorns fluvials per part de les institucions

Imatge d'arxiu d'una acció de la campanya 'Big Jump' feta a la Font de la Torre, l'any 2016 Imatge d'arxiu d'una acció de la campanya 'Big Jump' feta a la Font de la Torre, l'any 2016 EL GAIÀ
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 09 Juliol 2018 08:51

El proper dilluns 9 de juliol, a les 12 h, Torredembarra realitzarà el Big Jump, una acció lúdica i reivindicativa, oberta a tothom, que es coordina als rius de tot Europa per posar de manifest la importància d’aquests ecosistemes i reclamar una millor gestió dels entorns fluvials per part de les institucions.

L’acte, que s’inclou en el programa ambiental 2018 que impulsa la Regidoria de Sostenibilitat, es durà a terme al Pou de la Torre, i comptarà amb l’assistència dels joves dels camps de treball de Torredembarra i Altafulla, coordinats, respectivament, per les entitats ecologistes GETE-Ecologistes en Acció i l’Associació Mediambiental La Sínia.

Per participar-hi, a més de banyador i tovallola, és recomanable portar ampolles d’aigua amb difusor o altres ginys per mullar-se i refrescar-se mentre es realitza l’acció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: