Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou preveu acabar el Camí de Ronda durant l'any 2019

El Ministeri per a la Transició Ecològica es compromet a pressupostar la resta d'obra en els pressupostos generals del 2019

Imatge d'un tram de l'actual Camí de Ronda de Salou Imatge d'un tram de l'actual Camí de Ronda de Salou CEDIDA
Medi Ambient ACN
Divendres, 21 Setembre 2018 13:56

El govern espanyol i l'Ajuntament de Salou donen un nou impuls al projecte per a finalitzar el Camí de Ronda de Salou, paralitzat per l'anterior executiu, segons el consistori. Segons l'alcalde, Pere Granados, el Ministeri per a la Transició Ecològica preveu executar obra de forma immediata en dos petits trams del recorregut i es compromet a pressupostar la resta de l'obra en els pressupostos generals del 2019. Així, Granados assenyala que el projecte es podria acabar l'any que ve. L'Ajuntament ha invertit uns 5 milions d'euros, amb l'adquisició de terrenys inclosos, mentre que el govern espanyol n'ha d'invertir 4,5 milions d'euros més per a acabar-lo.
Els dos trams a executar aviat són el que connectarà la cala Morisca amb el Far, i el que connectarà la Punta del Cavall amb cala Crancs; que permeten la connexió continua entre el mirador del Far i la Punta del Cavall.

Segons Granados, el projecte del camí de Ronda i recuperació del litoral del Cap Salou "és una actuació de preservació de tot el patrimoni natural autòcton" i suposarà "un innegable benefici pel manteniment d'un espai de gran interès mediambiental, però també un benefici social", pel que fa al valor afegit a activitats que fomenten la salut. D'altra banda, amb el Camí de Ronda es milloren els accessos a les cales i platges del litoral del Cap Salou.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: