Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de Tarragona instal·la 60 tanques de formigó per combatre els abocadors il·legals

Les barreres blinden el polígon situat entre l’autovia A-7 i el barri de l’Albada

Les tanques instal·lades en un polígon de Tarragona per evitar l'abocament il·legal de residus Les tanques instal·lades en un polígon de Tarragona per evitar l'abocament il·legal de residus AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Medi Ambient ACN
Dimarts, 09 Octubre 2018 15:21

L’Ajuntament de Tarragona ha començat a instal·lar aquest dimarts 60 tanques de formigó per evitar l’abocament il·legal de residus al polígon situat entre l’autovia A-7 i el barri de l’Albada. La regidora de Medi Ambient i Neteja, Ivana Martínez, ha insistit que aquest no és un problema de neteja, sinó d’incivisme per part de persones i empreses que aprofiten “l’aïllament” de la zona per accedir-hi amb vehicles i dipositar-hi tota mena de deixalles . El consistori va avançar la mesura la setmana passada als presidents de les associacions de veïns de Parc Riu Clar, l’Albada i la Floresta, i ara s’ha compromès a reunir-s’hi de nou per establir una línia de treball de neteja en aquest sector.

Segons ha informat en un comunicat, l’Ajuntament de Tarragona destina 200.000 euros a la neteja de solars en la partida pressupostària del contracte de neteja, un import al qual cal afegir 50.000 euros més corresponents al cost de l’eliminació dels residus retirats.

Pel que fa a les sancions, durant l’any 2017 se’n van posar 104 -de les quals 15 a comerços i 89 a veïns-, mentre que fins al setembre d’enguany eren 59. Segons el consistori, enguany s’han detectat més abocaments incontrolats de residus voluminosos a la via pública i per aquest motiu s’han reforçat els equips de neteja. L’any passat es van recollir 1.946 tones de residus voluminosos, mentre que fins al passat agost les xifres eren de 1.515 tones recollides.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: