Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou reordena la zona verda entre el carrer de l’Arquitecte Ubach i el passeig 30 d’Octubre

L'Ajuntament ha iniciat una primera replantada d’arbres, i passada la festa major del 30 d’Octubre, es continuarà amb els treballs

S'està duent a terme treballs de sanejament i retirada d’arbres en mal estat, que podrien posar en risc la seguretat de les persones amb els forts temporals S'està duent a terme treballs de sanejament i retirada d’arbres en mal estat, que podrien posar en risc la seguretat de les persones amb els forts temporals CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Diumenge, 14 Octubre 2018 11:21

Amb aquestes tasques de reordenació i reposició de vegetació i arbres a la zona verda entre el carrerTarragona, el carrer de l’Aquitecte Ubach i el passeig del 30 d’Octubre, l’Ajuntament de Salou està duent a terme treballs de sanejament i retirada d’arbres en mal estat, que podrien posar en risc la seguretat de les persones amb els forts temporals que es venen succeint els últims anys.

Així doncs, un cop retirat l’arbrat, s’iniciaran els treballs de replantació que es duran a terme en dos fases, la primera des d’avui i fins a la festa major del 30 d’Octubre, i la segona passada la festa major.

Els treballs de replantació es centraran en reforçar el grup de jacarandes, alzines, i d’altres arbres de fulla perenne i flor. També s’hi plantaran lledoners i freixes de fulla caduca per aconseguir diverses tonalitats canviants durant tot l’any. Es tracta d’arbres ven adaptats al clima i que no presenten perill de caiguda per les fortes ventades.

reposició arbre

Segons la regidora de manteniment de la ciutat, Maria José Rodríguez, “es replantarà amb una configuració diferent, agrupant els diferents tipus d’arbres per tal de donar una nova imatge al parc.”

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: