Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Risc d'intensitat pluges aquest diumenge a Tarragona, a partir de les sis

Protecció Civil ha activat en fase de prealerta el pla INUNCAT per intensitat de pluja per avui i fins dilluns al migdia

Una grua retirant un vehicle espatllat per l'acumulació d'aigua al carrer Smith de Tarragona, el passat 10 d'octubre, amb un empresari netejant la reixa del seu negoci al fons Una grua retirant un vehicle espatllat per l'acumulació d'aigua al carrer Smith de Tarragona, el passat 10 d'octubre, amb un empresari netejant la reixa del seu negoci al fons ROGER SEGURA / ACN
Medi Ambient Redacció Infocamp
Diumenge, 14 Octubre 2018 11:28

Protecció Civil ha activat en fase de prealerta el pla INUNCAT per intensitat de pluja per avui i fins dilluns al migdia. Es pot superar intensitat de 20l/m2 en 30 minuts a tot Catalunya, excepte la Val d'Aran. A Tarragona les previsions indiquen risc d'intensitat alta avui a partir de les 18h.

Per aquest motiu, l'Ajuntament de Tarragona ha recordat a la població que cal seguir les següents recomanacions: Evitar desplaçaments innecessaris i no apropar-se a rieres, ponts, zones inundables, esculleres, etc; circular preferentment per rutes principals i autopistes, així com moderar la velocitat i mantenir les distàncies de seguretat. 

Les persones que assisteixin al partit del Nàstic, caldrà que segueixin les instruccions de la Guàrdia Urbana i de Protecció Civil, que desplegaran un dispositiu de seguretat i control d'accessos. 

En general, convindrà prestar atenció a les prediccions meteorològiques i a l'estat de les carreteres.

L'Ajuntament de Tarragona ha activat en fase d'alerta el pla d'emergència municipal per pluges i la Guàrdia Urbana i els Voluntaris de Protecció Civil es troben activats i duent a terme mesures preventives per minimitzar les possibles afectacions.

Consulteu les recomanacions de seguretat a: Tarragona.cat o Gencat.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: