Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les pluges intenses del 'Leslie' entren a Catalunya pel sud i ja han descarregat fort a Tarragona

Cauen prop de 30 litres en mitja hora en punts del Priorat com Falset o Torroja del Priorat i la precipitació es desplaça cap a Barcelona

Un home amb un impermeable vermell a la Rambla de Tarragona aquesta tarda de pluja intensa a la ciutat Un home amb un impermeable vermell a la Rambla de Tarragona aquesta tarda de pluja intensa a la ciutat MAR ROVIRA / ACN
Medi Ambient ACN
Diumenge, 14 Octubre 2018 20:51

Les pluges intenses derivades de l'ex-huracà 'Leslie' ja han entrat a Catalunya pel sud i han afectat les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona. Segons les informacions del Servei Meteorològic de Catalunya, han caigut prop de 30 litres en mitja hora a punts del Priorat com Falset o Torroja del Priorat, i 26,3 litres a Blancafort i 20,7 a Prades. A la ciutat de Tarragona plou amb força i la precipitació, que va acompanyada de de tempesta, es desplaça ara cap a la zona de Barcelona. Protecció Civil ha demanat precaució i ha avisat a la gent que avancés el seu retorn a casa pel pont per evitar trobar-se amb les tempestes a la carretera.

Els Bombers de la Generalitat han treballat en una vintena de serveis a la demarcació de Tarragona fins a les vuit d'aquest vespre. En concret, en una desena al Camp de Tarragona i en set més a les Terres de l'Ebre. La majoria de serveis han estat menors, tot i que a Cambrils han hagut d'ajudar a sortir del seu vehicle a una persona que s'havia quedat atrapada a l'T-312. A més, al municipi cambrilenc, els bombers també han intervingut al carrer Verge de Montserrat i al carrer Varsòvia per l'entrada d'aigua a la cuina d'un habitatge i per una bomba de pou sec, respectivament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: