Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les platges de l’Hospitalet de l’Infant obtenen la Bandera Ecoplayas 2018

Les quatre han aconseguit renovar aquest distintiu de qualitat mediambiental

La platja de l’Arenal de l'Hospitalet de l'Infant, una de les quatre platges reconegudes amb el distintiu de qualitat mediambiental La platja de l’Arenal de l'Hospitalet de l'Infant, una de les quatre platges reconegudes amb el distintiu de qualitat mediambiental CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 12 Novembre 2018 19:25

Totes les platges de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant – la de l’Arenal, la de la Punta del Riu, la del Torn i la de l’Almadrava– han obtingut la Bandera Ecoplayas 2018, un guardó que atorga l’Asociación Técnica para la Gestión de Residuos y Medio Ambiente (ATEGRUS) i que distingeix a les platges que destaquen per la seva política de qualitat mediambiental.

El jurat ha valorat l’evolució durant l’últim any en aspectes com ara la possessió de certificacions i guardons com la Bandera Blava i el sistema EMAS, la qualitat de les aigües i la sorra, la neteja i freqüència de neteja, el disseny paisatgístic, la funcionalitat i qualitat dels equipaments i serveis, l’accessibilitat, el salvament i socorrisme, etc.

Així doncs, les platges de l’Arenal, la de la Punta del Riu, la del Torn i la de l’Almadrava podran exhibir la bandera que acredita l’excel·lència com a reflex de la línia d’actuació de la gestió d’aquests espais fins a l’entrega dels premis de la convocatòria següent.

El lliurament dels premis Bandera Ecoplayas 2018 va tenir el passat divendres 9 de novembre, en el marc del XX Congreso y Exposición Internacional de Playas que es va celebrar a l’Hotel Zafiro Palace d’Alcúdia (Mallorca). A l’acte i al congrés, que va tenir lloc del 7 al 9 de novembre, hi va assistir la regidora de Turisme, Elidia López (al centre de la imatge).

Bandera Ecoplayas Hospitalet 2018

 

Elidia López ha manifestat la seva satisfacció pel fet que totes les platges del municipi hagin rebut aquest guardó, perquè segons ha manifestat, suposa un “reconeixement a la gestió sostenible i respectuosa amb el medi ambient´” que l’Ajuntament fa de les platges i “a la qualitat excel·lent de les platges, que són el principal atractiu del municipi com a destinació turística”. També ha expressat, però, la seva voluntat de continuar implementant el pla de millora de les platges, que ha començat a executar enguany sobre la base d’un estudi que va encarregar a una empresa especialitzada en el desenvolupament de projectes turístics.

Per a la regidora de Turisme, participar en el Congrés li ha resultat d’utilitat per disposar d’una "visió tècnica global de tots els aspectes relacionats amb el món de les platges".

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: