Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell s’adhereix a la Setmana Europea per la Prevenció de Residus

Es promourà l’ús de bosses tradicionals de comprar el pa / L’objectiu és recuperar l’hàbit de la bossa de cotó que estalviaria molts embolcalls que no es reutilitzen

L’objectiu és recuperar l’hàbit de la bossa de cotó que estalviaria molts embolcalls que no es reutilitzen L’objectiu és recuperar l’hàbit de la bossa de cotó que estalviaria molts embolcalls que no es reutilitzen CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Novembre 2018 12:40

L’Ajuntament de Calafell s’ha adherit, per setè any consecutiu, a la Setmana Europea per la prevenció de Residus, que se celebra del 17 al 25 de novembre. L’Ajuntament realitzarà una campanya per fomentar l’ús de bosses tradicionals de cotó per anar a comprar el pa.

Sota el lema “Una bossa de pa reutilitzada = Un residu evitat”, es pretén recuperar un hàbit perdut ja avui dia, promovent un canvi en el model de consum. L’ús de les bosses de cotó produiria un efecte positiu, ja que el pa és un aliment de compra gairebé diària, i pel fet que els actuals embolcalls són rarament reutilitzats i es converteixen en un residu de comprar i llençar.

Diversos establiments del municipi s’han sumat a la campanya i hi podran identificar-se amb un rètol col·locat a l’entrada de la tenda. Aquests s’encarregaran de lliurar les bosses tradicionals quan es compri el pa. L’Ajuntament hi realitzarà un seguiment del nombre de bosses lliurades i de les persones que tornen a fer la compra amb la bossa.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: