Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els alumnes de Valls intercanvien objectes per evitar generar residus

Aquesta activitat s'engloben en els actes commemoratius de la Setmana Europea per la Prevenció de Residus / Aquest dimecres 21 de novembre es farà una xerrada sobre economia circular

Edició anterior del mercat de RECanvi Escolar, on els alumnes intercanvien objectes per evitar que es converteixin en residus Edició anterior del mercat de RECanvi Escolar, on els alumnes intercanvien objectes per evitar que es converteixin en residus CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimecres, 21 Novembre 2018 10:06

Amb motiu de la Setmana Europea per la Prevenció de Residus 2018, que se celebra entre el 17 i el 25 de novembre amb l’objectiu de generar sensibilitat envers la prevenció, la reutilització i el reciclatge dels residus, des del Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Valls s’han organitzat diversos actes centrats especialment en el foment de l'allargament de la vida útil dels objectes i de l’economia circular.

Per una banda, va tenir lloc la tercera edició del mercat del RECanvi Escolar. Ahir dimarts 20 de novembre es van reunir al Kursaal de Valls 325 alumnes de 5è curs de primària de totes les escoles de la ciutat per tal de participar en la 3a edició del Mercat del RECanvi Escolar. Un dels objectius de l'activitat és sensibilitzar els escolars sobre la possibilitat de reutilitzar molts dels objectes que guardem a casa i que ja no utilitzem, allargant així la vida útil dels objectes i, sobretot, compartir-los amb altres nens i nenes. 

Per altra banda, també s'ha organitzat una sessió informativa sobre l'economia circular. Així, el dimecres 21 de novembre, a les 19 hores, tindrà lloc a la sala d'actes de l'IEV la xerrada 'Què és l’economia circular? Estratègies empresarials per caminar cap a la sostenibilitat', organitzada pel departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Valls amb la col·laboració de l'Institut d’Estudis Vallencs, la Diputació de Tarragona i l'Antena del Coneixement de la URV. La sessió anirà a càrrec d’Alfred Vara, Cap del Departament de Prevenció de residus i eficiència dels recursos de l'Àrea d'Economia Circular de l'Agència de Residus de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: