Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els alumnes i voluntaris de l’Oficina de Català de Vila-seca visiten la Séquia Major

D’aquesta manera, es fomenten les converses en català alhora que es coneix l’entorn

Els alumnes i voluntaris de l'Oficina de Català de Vila-seca durant la visita a la Séquia Major Els alumnes i voluntaris de l'Oficina de Català de Vila-seca durant la visita a la Séquia Major CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 01 Febrer 2019 16:21

Els alumnes i voluntaris de l’Oficina de Català de Vila-seca han visitat recentment l’espai natural de la Séquia Major. Durant la ruta, d’uns dos quilòmetres i dues hores de durada, alumnes i voluntaris van conèixer la història i els valors naturals de l’indret.

Així mateix, van poder interpretar els rastres d’activitat animal a través de les petjades, les plomes, els nius i les restes de menjar, i van observar ocells amb prismàtics i espècies protegides de l’espai.

Aquestes visites tenen per objectiu crear entorns de conversa en català, alhora que es coneix l’entorn, i formen part de la programació d’activitats complementàries als cursos de català.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: