Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cunit acollirà aquest diumenge el 18è Mercat d’intercanvi i segona mà

Entre les activitats destaca el taller de sabó de glicerina amb materials reutilitzats de la cuina i el bany

Imatge d'una edició anterior del 18è Mercat d’intercanvi i 2a mà de Cunit Imatge d'una edició anterior del 18è Mercat d’intercanvi i 2a mà de Cunit CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dissabte, 06 abril 2019 11:14

Aquest diumenge, 7 d’abril podrem donar una segona oportunitat a tots aquells objectes que guardem a casa i ja no utilitzem. El 18è Mercat d’intercanvi i 2a mà de Cunit tindrà lloc, des de les 10 fins a les 14h, a les esplanades dels equipaments municipals del carrer dels Horts, 5 i 7 (Espai Jove i Casal de la Gent Gran).

Tothom que hi acudeixi podrà passejar al voltant de la seixantena de parades instal·lades i gaudir de les compres a preus populars i l’intercanvi d’objectes com roba i complements, parament de la llar, llibres, discs, petits electrodomèstics, jocs i joguines, instruments, material esportiu, entre d’altres articles útils i en bon estat.

A les 10:30h, el Mercat acollirà el Taller de sabó de glicerina amb materials reutilitzats de la cuina i el bany. Es tracta d’un taller per a totes les edats i especialment adreçat als nens i nenes.

Les persones que no s’hagin inscrit prèviament al Mercat, podran participar-hi, sempre i quan hi hagi parades lliures el dia del mercat: caldrà adreçar-se a partir de les 9h de diumenge al punt d’informació que l’Ajuntament instal·larà en el mateix mercat i apuntar-se a la llista de reserva. Si queden parades desocupades, s’assignaran els llocs a partir de les 10 hores.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: