Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un centenar de persones participen en la 8a Jornada Fem Francolí!

L’activitat es va adaptar a la situació actual per donar la màxima seguretat a tots els participants

Participants en la jornada de descoberta i conservació de l’entorn fluvial Participants en la jornada de descoberta i conservació de l’entorn fluvial ASSOCIACIÓ AURORA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 28 Setembre 2020 23:02

En la 8a edició de la Jornada Fem Francolí!, organitzada dissabte passat per l’Associació Aurora, amb el suport de Repsol, l’Ajuntament de Tarragona i el grup GATA, hi van participar prop de 100 persones. L’activitat va canviar el seu format i es va adaptar a la situació actual per donar la màxima seguretat a tots els participants, que es van repartir en tres grups separats i en dos torns diferents.

Prèviament a l’inici de les diferents activitats es va prendre la temperatura als participants, que van signar un certificat de responsabilitat conforme no tenien símptomes compatibles amb la Covid-19, ni havien tingut un contacte estret amb persones afectades per la malaltia ens els 14 dies anteriors a l’activitat. L’organització també va posar a disposició gel desinfectat per a tots els participants.

La jornada va comptar amb la presència de Xavier Puig, conseller de Territori de l’Ajuntament de Tarragona, que va destacar la labor de l’Associació Aurora i va transmetre el recolzament de l'Ajuntament a la tasca que realitza. També van participar-hi altres regidors del consistori municipal.

Durant la jornada, es va realitzat un taller d’educació ambiental per donar a conèixer l’entorn fluvial i els diferents valors naturals que poden trobar-s’hi. També es va dur a terme una actuació de voluntariat ambiental de conservació i manteniment de les darreres plantacions de la llera del riu. En concret, es van netejar escocells de les plantes, es van regar i se’ls hi va afegir triturat de restes vegetals per ajudar a conservar la humitat.

Aquestes activitats, a més de contribuir a la conservació de l’entorn fluvial del riu Francolí, pretenen donar a conèixer els seus valors naturals i conscienciar als ciutadans que els espais naturals són llocs que cal cuidar i preservar.

Cal recordar que l'Associació Aurora integra social i laboralment persones amb problemes de salut mental, i desenvolupa projectes de recuperació ambiental en espais naturals

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: