Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La depuradora de Riudoms duplica la capacitat i tractarà les aigües d'una població de prop de 14.000 habitants

L'ampliació de la planta costa 4 MEUR i s'hi millora l'eficiència energètica

Ampliació de la depuradora de Riudoms Ampliació de la depuradora de Riudoms ACA
Medi Ambient ACN
Dimecres, 09 Novembre 2022 18:09

La depuradora de Riudoms s'ha ampliat i ha pogut duplicar la capacitat de tractament, que és ara de 2.000 metres cúbics al dia, equivalent a una població de 13.833 habitants. Amb aquesta ampliació es preveu garantir el servei davant de possibles increments poblacionals. En els trenta anys que fa que es va posar en marxa la instal·lació, la població del Riudoms ha passat dels 5.000 als més de 6.500 habitants. Les obres han costat 4 milions d'euros i han permès modernitzar diversos equipaments, millorar la reducció de nutrients, implantar sistemes d'automatització m i millora l'eficiència energètica de la planta. També s'ha habilitat la injecció d'oxigen líquid per evitar possibles episodis de males olors.

La comarca del Baix Camp disposa de 18 depuradores en servei, que garanteixen el sanejament a prop del 97,2% de la població. Actualment, l'ACA té curs 12 actuacions en matèria de sanejament, com les noves depuradores de Capafonts, Maspujols i Pratdip, o millores en sistemes de sanejament en servei com Mont-roig del Camp, Reus i Vilaplana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: