Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus comença una prova pilot de recollida de brossa porta a porta en una trentena de domicilis

El sistema s'implementa a l'avinguda de Salou i a la del Morell

El regidor de Medi Ambient, Daniel Rubio, durant la roda de premsa de la prova pilot dels sistema de recollida porta a porta, a l'avinguda de Salou i del Morell de Reus El regidor de Medi Ambient, Daniel Rubio, durant la roda de premsa de la prova pilot dels sistema de recollida porta a porta, a l'avinguda de Salou i del Morell de Reus AJUNTAMENT DE REUS
Medi Ambient ACN
Dimarts, 31 Gener 2023 21:41

L'Ajuntament de Reus ha iniciat una prova pilot de recollida de brossa selectiva amb el sistema porta a porta a 33 domicilis situats a la zona sud de l'avinguda de Salou i l'avinguda del Morell. Aquest mètode es va començar a implementar a Reus la setmana passada i s'aplica en masos i cases unifamiliars. El regidor de Medi Ambient de Reus, Daniel Rubio, ha assegurat que ja s'estan veient "bons resultats" i ha emmarcat la nova política de recollida selectiva en l'objectiu de la Unió Europea d'arribar al 55% de reciclatge de residus el 2025. El regidor ha obert la porta a ampliar el servei en comunitats semblants "si funciona".

Rubio ha explicat que a les zones escollides hi havia una "dificultat logística" a l'hora de recollir els residus. A més, amb aquesta acció volen posar punt final a alguns contenidors que "eren més aviat abocadors", ha assegurat el regidor. Les darreres setmanes, educadors ambientals han anat casa per casa per explicar el funcionament del porta a porta i repartir els cubells.

El regidor també ha avançat que el consistori treballa en una ordenança municipal per bonificar els tributs dels veïns que reciclin més. Paral·lelament, Rubio ha comentat que en un any es podria fer el tancament dels contenidors zones residencials de manera que només es podrà llançar la brossa amb una targeta nominal, també amb l'objectiu final d'incrementar el reciclatge.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: