Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls repartirà 2.000 ampolles de vidre reutilitzable entre personal públic

Les ampolles es distribuiran entre treballadors i treballadores d'escoles, instituts i escoles bressol, el Pius Hospital, residències i personal municipal

El regidor de Medi Natural, Manel Odina, i la responsable tècnica de la regidoria van presentar la campanya ambiental “Reomple’m” per promoure la reducció de residus El regidor de Medi Natural, Manel Odina, i la responsable tècnica de la regidoria van presentar la campanya ambiental “Reomple’m” per promoure la reducció de residus AJUNTAMENT DE VALLS
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 10 Febrer 2023 08:06

L'Ajuntament de Valls ha iniciat aquest mes de febrer una nova acció per promoure la prevenció de residus i l'ús d'envasos reutilitzables. En concret, sota el lema "Reomple'm: hola envasos reutilitzables... adéu envasos d'un sol ús" es vol incidir en la reducció del consum d'ampolles de plàstic. Aquesta és una de les actuacions transversals previstes en el Pla Local de Prevenció de Residus de Valls per reduir la producció i consum de diverses fraccions i promocionar entre la població l'ús de materials reutilitzables.

La campanya s'iniciarà amb la distribució de 2.000 ampolles de vidre reutilitzable entre personal públic, en una de les accions del pla de prevenció de residus destinada a l'ambientalització de les administracions. En concret, les 2.000 ampolles per a tenir a la taula de treball es posaran a disposició dels treballadors i treballadores de totes les escoles ,instituts i escoles bressol de Valls, del Pius Hospital, de les residències de gent gran Alt Camp i Monserrat Cuadrada de la Fundació Vilaniu d'Atenció a la Dependència, així com del conjunt del personal municipal de l'Ajuntament i els seus organismes autònoms.

L'ampolla de vidre de la campanya "Reomple'm" anirà acompanyada d'un punt de llibre per incentivar la prevenció de residus, amb senzilles accions per a reduir els residus d'un sòl ús de manera molt gràfica. En aquest sentit, en aquest punt de llibre es recorda al personal que a més d'ampolles de vidre reutilitzable que substitueixen la botella de plàstic, també poden evitar el consum d'altres residus d'un sol ús com gots de cafè , tetrabrics de plàstic . En aquest sentit es vol promoure, a més de l'ús de botelles de vidre, també altres utensilis reutilitzables com carmanyoles o tasses.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: